reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

dołączam .. super sesja :)
a ja też nie mam żadnych fotek z ciąży :( jeszcze potem nikt mi nie uwierzy, że to moja dzidzia :p ehhehehe

Muszę mojego M zmusić do małej sesji :) wczoraj odebrał aparat z naprawy pogwarancyjnej to powiem, że musi przecież aparat sprawdzić czy dobrze naprawili :)))) jakaś pamiątka musi zostać po Hipciu :)

reklama
dziewczyny piękne brzunie, Flower pozazdrościć koleżanki. Mnie dzis natchnęło że w ogóle prawie nie mam brzuska na zdjęciach, a nie wiadomo ile jeszcze go ponoszę więc cyknęłam parę fotek.
36t_2dc.jpg36t2dc.jpg

chyba dlatego że usiadłam to się tak rozlał, jak stoję to wcale taki ogromny nie jest. Muszę się kiedyś dokopać do zdjęć z pierwszej ciąży wtedy to dopiero miałam ogromny bamber!

reklama
Digitalis- bardzo ladny brzuszek :tak: na 1 zdjeciu faktycznie taki skromny jest,a na drugim jakby calkiem inny brzuch :-D ja zdjecia mam jedynie z 2 miesiaca- co nic widac nie bylo, 2 zdjecia w 7 miesiac no i troszke napstrykali mi zdjec w 8 miesiacu.

Do góry