reklama
Suzi - ja przedwczoraj też zauważyłam niewielkie rozstępy dokładnie nad pępkiem.Ale cóż...takie uroki.Mam nadzieję że więcej ich nie będzie
M85 - śliczniusi brzuszek,taki zgrabniutki jak piłeczka:-)ja też mam taki okrąglutki ale i w obwodzie sporo więcej,już nawet się nie mierze.
M85 - śliczniusi brzuszek,taki zgrabniutki jak piłeczka:-)ja też mam taki okrąglutki ale i w obwodzie sporo więcej,już nawet się nie mierze.
cudny brzusio :-) a jaki maly, ja juz jakis czas temu mialam 105 w pepku, teraz nie wiem
Mi wyszlo kilka rozstepow :-( na boczkach wlasnie, brzuch poki co mam gladki ale predzej czy pozniej sie zrobia. Do tej pory uzywalam Ziaji i Daxa przeciwko rozstepom, a teraz zamowilam Mustele na allegro :-) mam nadzieje, ze zbledna mi te swiezo powstale krechy
Mi wyszlo kilka rozstepow :-( na boczkach wlasnie, brzuch poki co mam gladki ale predzej czy pozniej sie zrobia. Do tej pory uzywalam Ziaji i Daxa przeciwko rozstepom, a teraz zamowilam Mustele na allegro :-) mam nadzieje, ze zbledna mi te swiezo powstale krechy
Suzi86
Fanka BB :)
Cyśka ja tez mam nadzieję, że nie przybędzie ich, a te co są, to się nie powiększą ;p jakby były białe to jeszcze, ale z tymi czerwonymi to wyglądam jakby mnie wampir ugryzł, bo są okrągłe, a nie podłużne hehe
i jeszcze zauważyłam, że skórka od pępka, ta u góry jest strasznie napięta i mi lekko odstaje ;p może mi jeszcze wyjdzie ten pępek na wierzch, a w ogóle to zauważyłam też, że skóra w pępku jest ciemna, taki chyba ślad po moim kikucie nie?
i jeszcze zauważyłam, że skórka od pępka, ta u góry jest strasznie napięta i mi lekko odstaje ;p może mi jeszcze wyjdzie ten pępek na wierzch, a w ogóle to zauważyłam też, że skóra w pępku jest ciemna, taki chyba ślad po moim kikucie nie?
Cyśka ja tez mam nadzieję, że nie przybędzie ich, a te co są, to się nie powiększą ;p jakby były białe to jeszcze, ale z tymi czerwonymi to wyglądam jakby mnie wampir ugryzł, bo są okrągłe, a nie podłużne hehe
suzi, moj pepek tez jest taki siny w srodku i pomalu wychodzi.
niesiaa
Zaciekawiona BB
suzi, moj pepek tez jest taki siny w srodku i pomalu wychodzi.
O kurcze myślałam, że tylko ja mam siny pępek , mam taki jakoś od 5 miesiąca do tego wystaje dziwnie na wierzch.
U
Użytkownik Usunięty
Gość
widze ze wielu z nas wychodza rozstepy, ja tak wytrwale smaruje brzuszek - 2-3 razy dziennie i wczoraj zauwazylam trzy czerwone kreseczki nad biodrem tak bardziej z tylu tam chyba za bardzo nie dosiegalam kremem przy smarowaniu, w dodatku na posladkach wyszlo mi pelno czerwonych rozstepow! - ale to na plazy albo basenie na szczescie zakryja mi majtki ... nie wiem skad rozstepy na pupie :/
reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
Ja też mam roztępy na pupie tak jakby po jej bokach nie ma ich dużo, ale są.... na szczescie cienkie i białe i majtki zasłonią...mam też kilka nad pupą tych majtki pewnie nie zasłaniają a przynajmniej nie wszystkie, ale też są białe wiec trudno...poza tym na szczescie ja ich nie widze patrząc w lustro i to mi chyba wystarcza Cały czas boje się ze pojawią mi się rozstępy na brzuchu...na razie nic nie ma ale skóra jest bardzo napięta wiec zdaję sobie sprawę ze lada chwila coś może mi wyskoczyć...W pasie w najszerszym miejscu 94 cm....