reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

no to jeszcze ja przed rozpakowanie zalapalam sie na kilka fotek a wlasciwie to kolezanka miala ochote i mi kilka strzelila :-D

czyli 35 tc

IMG_2847a.jpgIMG_2824a.jpgIMG_2799pa.jpgIMG_2794a.jpg

reklama
Flower- piekne zdjecia!!!!!Na pierwszy rzut oka mozna na ostatnim brzuszek przeoczyc!!! dziwilam sie co on taki maly z profilu :-)

No Flower potwierdzam to co Dagrab napisała! Super!

M85 a Twój brzusio taki śliczny, malutki, zgrabniutki! Pozazdrościć! Mój to chyba 2 miesiące temu tak wyglądał!

Ale czuję, że wszystkim nam będzie tych brzuszków trochę brakowało:)

dziękuję za miłe słowa;)

Flower super sesja;), piękny brzuszek:)

Susi masz rację bardzo tego brakuje, ja po porodzie oczywiście przeszczęśliwa byłam, że mam już córeczkę przy sobie ale tak mi brakowało tego brzuszka, tej czkawki i tych ruchów mimo że bolesnych wielokrotnie....to jest niesamowity czas i bezcenny.

O Weronika to samo jest u mnie, żadnej fotki z tej ciąży nie mam!

Arlij a ja Twoje fotki to dopiero teraz zobaczyłam i zgadzam się z dziewczynami ślicznie wyglądacie! A tak w ogóle to mamy córcie w podobnym wieku, moja 3 miesiące młodsza!

Flower śliczne zdjęcia! :-D Takie profesjonalne.

W sumie to ja też nie mam żadnych fajnych fotek z okresu ciąży :dry: bedę musiała poprosić m o jakąś sesję bo w końcu będzie za późno.

ja w sumie cala ciaze marudzilam emowi ze zdjec nie mam a nie wiem czy kiedys jeszcze bedzie inne male bobo w brzuchu siedzialo! no to on zawsze to daj to ci zrobie zdjecie! i na tym sie konczylo bo sie wkurzalam tylko :-)

no i fajnie ze kolezanka miala chwile i ochote wyprobowac swoj apatar na mnie! :-D no i fajnie ze z tych zdejc udalo sie kilka wybrac takich fajnych!

reklama
och ja też nie mam zdjęć żadnych :( mój M stwierdził wczoraj, że zrobimy za 2 tygodnie :) wtedy to już mogę bez brzuszka być a on mi chce zdjęcia robić... :( :shocked2::szok:

Do góry