reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

Dagrab no ale ja nie sądzę, że te prawie 10kg jest tylko w brzuchu, no i coś się obawiam, że teraz poleci waga. Nie wiem jak u Was, ale mi się wzmógł apetyt:szok: a i tak nie narzekałam na jego brak. To pewnie przez te świąteczno-sylwestrowe pyszności. A przede mną jeszcze jedna Wigilia za 5 dni :eek: i tym razem to my szykujemy, ale zrobimy skromnie, bo ile można się obżerać :szok::szok::szok:

reklama
DAGRAB,DEE,GALWAYGIRL brzuszki superaśne:-D:tak:;-):-) Pozazdroscilam Wam fotek zaraz chyba sesyjkę sobie strzelę.

Załączniki

• 201201011091.jpg
    201201011091.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 128
Ostatnia edycja:
anek - śliczny brzusio, powiem Ci szczerze, że nie wyglądasz na mamusie 3 dzieci ;)

Atan
- o jaki pokaźny brzusio u Ciebie, no i super Ci w tej sukience.

Dee
- wcale nie widać, że spuchnięta jesteś, śliczne wyglądasz ;)

galwaygirl
- Tobie też bardzo ładnie z brzusiem. Po porodzie pewnie jak modelka będziesz znów wyglądać ;)

Śliczne są te Nasze wszystkie brzuszki.

Wow Anek, Ty przy swoim synu to bardziej jak starsza siostra niż jak mama!!! No i podziwiam figurki, trzecie dziecko w drodze, a tu tylko piłka połknięta wystaje spod sweterka
Atan, no kreacja sylwestrowa z prawdziwego zdarzenia, ślicznie!!! Ty chyba prawdziwy bal zaliczyłaś :szok: No i widzę, że fiolet wśród lutówek króluje :D Ja zostanę przy wszystkich odcieniach niebieskiego, będę nieugięta ;-)
Mama dziękuję za komplement :zawstydzona/y:, obawiam się, że modelek krasnoludków chyba jeszcze nie ma :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
no tylko szyja mnie boli te 2 mleczarnie ( siostra sie smieje 2 kartoniki mleka) tyle wazyly ze szyja nadal boli od trzymania ich..
a sylwesterskonczylan o 4 rano u kumpeli ;-)

ANEK- gdzie ty mialas ta swoja wczesniejsza dwojke!!!!! ja sie z wami juz nie bawie, pilki sobie powsadzaly pod ubranie :-p
Atan- brzusio duzy juz ale slicznie sie w sukieneczce prezentuje, chyba jako jedyna mialas prawdziwy bal sylwestrowy, reszta dziewczyn spedzila go chyba "w kapcaich":-D

Prawie nie wypowiadam się na forum, ale cały czas Was czytam:tak:
Postanowiłam wstawić zdjęcie przedświąteczne z 33 tyg
Mąż mówi, że wyglądam jak OBELIX z kreskówki:szok:
Brzuch wielki, ale przez cukrzycę przytyłam tylko 6 kg :tak:

IMG_2094.jpg

Załączniki

• IMG_2094.jpg
    IMG_2094.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry