reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

OlciaLolcia od poczatku ciązy 3,5kg na plusie??? czy to nie za mało?? przeciez dziecko samo waży pewnie z 1,5kg lożysko pewnie tez a gdzie wody plodowe i dodatkowa krew?? jestes pewna??

reklama
tynka27- poważnie... Przed ciążą ważyłam 59kg, a teraz 62-62,5 :baffled: pytałam się już lekarza, bo też się zaniepokoiłam, ale powiedział, że Junior rośnie i rozwija się prawidłowo, więc nie mam się czym przejmować, że tyle poprostu, że ja nie przybieram... Moja mama też tak miała w każdej ciąży, a dzieci po 4kg rodziła :-D

Olcia, szczesciara z Ciebie. Tez bym chciala tylko tyle przytyc.

Niestety mam juz prawie 20 kg na plusie. No coz, historia lubi sie powtarzac... :( Liczylam, ze moze w tej ciazy mniej przytyje, ale niestety... chyba taki moj "urok". A w pasie mam rowna stowke ;)

bliźniak ja na piersiach to rozstępy mam już dawno:-( wstydzę się trochę przed m chociaż on mówi że dla niego (.)(.) sa tak samo piękne i nie obchodzą go żadne rozstępy:-Dsłodki jest

na brzuchu na razie nic się nie pojawia, i oby tak zostało

reklama
ja tez mam juz 12 na plusie :wściekła/y: a przed ciaza wazylam 56 kg. Na szczescie rozstepow poki co brak, ale mam tendencje i wiem, ze jesli sie nawet w ciazy nie pojawia to po porodzie na pewno

Do góry