reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

Ja nabawiłam się w poprzedniej rozstępów na udach od przytycia, ale mam tendencje w tym miejscu, bo miałam wcześniej już trochę. Pod koniec ciąży, jak mi cyc urósł na maxa trochę mi się wokół brodawek zrobiło, ale te znikły jak i cyc zmalał. Na udach zostały. A brzucho ślicznusie było, bez rozstępów i porozciąganej skóry, mimo tych dwudziestu kilku na plusie. A smarowałam się od cyca do kolan i jak widać, gdzie miały się pojawić, tam się pojawiły. Dlatego nie wierzę w skuteczność kremów i uwaga, bedzie hardcore, nie smaruję się niczym teraz. Co ma być to będzie, na razie rozstępów na cycu i brzuchu nie ma, na udach nic nowego się nie pojawiło. Uda już gorzej wyglądac nie będą, a na brzuchu jakoś tak nie czuję, żeby mi się coś miało zrobić, bo mam tam inny rodzaj skóry i jest bardziej elastyczna :-)

reklama
ja też uważam, że jak mają być to będą, ale ja się smaruję, bo zwyczajnie skórę mam tak naciągniętą na brzuchu , że aż szczypie, a jak posmaruję się oliwką to ulga na długo:)

Ja tez nie wierze w kremy przeciwko rozstepom, zreszta moja ginka powiedziala, ze jesli ma sie tendencje to i tak sie pojawia i nawet najdrozsze kremy nie pomoga:-p dlatego na poczatku kupilam sobie ziajke, teraz smaruje brzucho Perfecta Daxa :-) na zmiane z oliwka, bo swedzi mnie niemilosiernie :zawstydzona/y:

Ja też się smaruje.Ale dla mnie sama oliwka jest zbyt tłusta(mam taką j&j w żelu).dlatego mieszam ją pól na pół z balsamem do ciała.Nawilża super:-)

ja oliwkuję się tylko pod prysznicem, to wtedy nie nakładam dużo tej oliwki i jest w sam raz, nie jestem za tłusta :) ja używam z babydreama, ślicznie pachnie, a nie ma w sobie oleju mineralnego :) polecam jakby którejś się kończyła ;)

hej dziewczyny ja się powtorze bo już to pisałam wcześniej że nie ważne czym się smarujecie skuteczność jakiegokolwiek specyfiku nie została udowodniona w badaniach. Jest tylko inna kwestia że smarując się masujecie skórę, co bardzo ją uelastycznia... a jak wiadomo bardziej elastyczna skóra mnie zerwanych wółkien kolagenowych i mniej rozstępów. Więc ja polecam smarowanie czymkolwiek nawet najtańszymi produktami tylko dla samego faktu masowania rozciągającej się skóry ;-)

mój brzucho z wczoraj, komórką robione, więc jakość nienajlepsza :-(
IMG00235.jpgIMG00236.jpgIMG00237.jpg

Ja 2 razy dziennie smaruję też perfectą, a w ciągu dnia taką oliwką dla ciężarówek :-p chociaż wiem, że i tak jak będą mi się miały zrobić to i tak zrobią, al nie chcę sobie później wyrzucać, że nic w tym kierunku nie zrobiłam :-D tym bardziej, że zawsze miałam bzika na punkcie swojego ciała... Dorobiłam się już jednego rozstępu, pękła mi skóra między dziurkami od kolczyka :-p troche śmiesznie to wygląda :-)no i jak się robił, to swędziało i piekło... Dlatego za każdym razem, jak zaczyna mnie coś swędzieć to łapię schizę i biegnę się smarować :-D

reklama
Do góry