reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

hehe ja wagi tez unikam wiec tylko raz na miesiac u gin :)

rozstepy to tez od dawna na piersiach tylko i w sumie takie malo widoczne!

ale strasznie sie boje co bedze z brzuchem dalej! Codziennie rano jak ide sie myc zdejmuje pidzame i przerazona patrze na swoja skore a tam po nocy jeszcze poodciskane materialy i smaruje to wszystko i przez godz czekam czy to zejdzie czy to juz rozstepy :-D

reklama
Codziennie rano jak ide sie myc zdejmuje pidzame i przerazona patrze na swoja skore a tam po nocy jeszcze poodciskane materialy i smaruje to wszystko i przez godz czekam czy to zejdzie czy to juz rozstepy :-D
Hehe Flower mam dokładnie tak samo:-):-)...juz pare razy zrobiłam szum a nawet małą histerię, a się po jakiejs godzinie okazało, ze to tylko odcisk ubrania, czy drobne zadrapanie

oj jak ja sie cieszylam ze nie mam rozstepow na brzuszku...do czasu.Pewnego pieknego dnia sie pojawily, mimo ze sie smarowalam pojawily sie kolejne.Teraz sie juz nie przejmuje kolejnymi, zbledna wkoncu.Na udach juz mialam wczesniej wiec nie jest to dla mnie takie straszne.:tak:

Ostatnia edycja:
Atan, duzy :-) sliczny :-)
dziewczyny, ktore sa juz mamusiami, kiedy w poprzednich/poprzedniej ciazy pojawily wam sie rozstepy?

i ja tez.Jak narazie nic nie mam ani na piersiach ani na brzuchu ale codziennie rano i wieczorem dokładnie się oglądam żeby niespodzianek nie było:szok:

reklama
ja mam rozstępy na udach, ale to są sprzed ciąży, nic nowego mi teraz nie wyskoczyło, ale widzę, że dupsko większe i łydki też, przytyło mi się nie ma co ;)

Do góry