reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

forever_young nie martw się, ja też się męczę w cholerę... Jak ide na uczelnie jeszcze czasem i wchodzę na moje ukochane IIpiętro to zdycham... sapie jak taki warchlak, a jak jeszcze mam komuś coś do powiedzenia, hahaha, brzmię jakbym maraton przebiegła :p i wychodzę obecnie z domu tylko wtedy kiedy muszę, bo ja mam do tego wszystkiego anemię (która nie chce mi się ogarnąc, mimo miliona leków) i ja potem ide sobie idę a tu bach mdleje mi się, a cooo... i cóż, lekarka mówi tylko leki brac i odpoczywac nic więcej nie poradzimy :/ A ja to taka powsigira jestem... i na miejscu usiedziec zbyt długo nie moge.... miauuuu ;)

reklama
Doggi - wiem co czujesz :tak: Ze mną podobnie.Jak mam milion rzeczy do zrobienia w krótkim czasie to mi to sprawniej idzie jak więcej.Jako, że wracam do pracy od piątku przygotowałam sobie dość bogaty - nawet obiektywnie - program na przyszły tydzień, mam nadzieję się dam radę. :eek: A w domu się zwyczajnie duszę :-( Siedzę w nim, że niby coś zrobię, a efektu niestety za specjalnego nie widać.

Mi na początku strasznie dogadywali odnośnie brzucha i mojego tycia.Ja jeszcze dobrze nie wiedziałam że w ciąży jestem a już brzuszek rósł.Teraz już przyzwyczaiłam sie do tekstów mojej kochanej rodzinki i spływają pomnie jak po kaczce. Doszłam do wniosku że nie warto się tym przejmować.

A co do tego błotka to ja tez jestem bardzo zainteresowana nazwą.Czekam z niecierpliwością.
W ogolę to mam zamiar niedługo,w końcu pochwalić się moim brzuszkiem. ;-)

Ok, ogólnie dziś obudziłam się z przekonaniem, że urosłam troszkę, więc zrobiłam zdjęcie :p

I jak duża jestem, czy spoko? Bo ja, jak to już mówiłam, za sprawą moich super ciotek czuję się jak wieeeeelka wielorybnica !! Mój tyłek oczywści też niekorzystnie wyszedł, ehhhh ;(

obraz001zj.jpg

dla porównania z 25w2d czyli 3 dni temu

obraz001o.jpg

Ostatnia edycja:
Nie no chyba mała paranoja mi się zalęgła w głowie :p Chyba jednak nie urósł do kolosalnych rozmiarów :p

W ogóle kocham mój biust w tej bluzce :D Wygląda jakbym miała C a nie G :D (na szczęscie to G sięnie zmienia od 19 lutego) :D :D

forever_young to za sprawą tych superaśnych, szerokich rękawów !! W innych bluzkach a już w ogóle bez nich grande GRAnde GRANDE cycorro !! ;)

reklama
Doggi nie wiem co masz do tego brzuszka i twoja rodzinka bo jak dla mnie jest super! A biust faktycznie nie wygląda na G, widac jak strój zmienia człowieka :-).
Teraz to ja mam kompleks żeby pokazać mój brzuszek :-D