reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Doggi brzuszek rewelacyjny! A ty zgrabna jesteś:) Rozumiem co masz na myśli pisząc o swoim G, bo mnie też dopadło w ciąży G. Nie mogę patrzeć na mój biust. Pomimo inwestycji w świetny i drodi biustonosz mój biust wygląda tragicznie. Czuję się jak stara baba z takimi wielkimi rozlazłymi cycami, strasznie brzydko to u mnie wygląda:(

Doggi niezła laska z Ciebie. Brzuszek zgrabniutki i wcale nie ogromniasty:tak:
Ivona dawaj zdjęcia!!!

Ja przed ciążą miałam D, teraz mam E i mam nadzieję, że już nie urośnie. W sumie od stycznia bez zmian

Dziękuję dziewczęta :) :*

Ja moja G maskuje baardzo :p Zawsze jak ide kupic nowy cyckonosz to panie w sklepie mi nie wierza i mówią, ze lepiej żebym wzieła mniejszy :D Ale jak już go założę i cycek każdy na swoim miejscu nawet lekki push up, to zmieniają zdanie :p ale do mojejj budowy mega nie pasuje ten biust ogromny bo wygląda zaraz jakbym cała była wielka, tylko girasy chude... jak taka bocianica :p

doggi mam dokłądnie to samo! Przez ten biust mam wrażenie, że jestem naprawdę ogromna! A nogi i ręce wystają chude i jakieś nieproporcjonalne. Mi też ostatnio babki w przymierzalni nie chciały dać G. Stwierdziły, że może E, a ja na to że E to ja miałam przed ciążą. No i zdziwiły się jak zobaczyły, że G leży idealnie. Mam tylko nadzieję, że po karmieniu wróci do normalności.

Ostatnia edycja:
traschka u mnie dokładnie to samo... hahaha... ręce i nóżki takie witeczki jak z brzózki :p I już się nie mogę doczekac kiedy urodzę i moje ciało zacznie wracac do normy, bo te ciągłe jego zmiany troszkę mnie dołują... I to głupie bo ja wiem, że jestem w ciąży i tak musi byc, ale jednak zawsze jest jakies ale ;) :p Mam nadzieję, że karmienie poprawi mój cyc ;) i wrócę do mojego jędrnego DD :D

Ja nie wiem co napisać... Wcześniej już uważałam,że mam duży biust ( a było to większe B ) a teraz to już jak dla mnie masakra ( D ). :szok: Wszyscy mówią, że b. ładnie wyglądam no ale jeszcze jest zima i cycki można jakoś zamaskować, ale jak zrobi się ciepło to się zacznie....
Tata Młodej nie krytykuje ale i się nie zachwyca - może widzi moją zbolało minę - lecz z gestów wynika, że raczej Mu pasuje, no ale to facet :-p
PS Na przyszłą niedzielę jestem umówiona na sesję zdjęciową w oranżerii Ogrodu Botanicznego - ciekawszego miejsca na tą porę roku nie wymyśliłam.:-(

Ostatnia edycja:
reklama