reklama
traschka
Mama Marysi
Doggi brzuszek rewelacyjny! A ty zgrabna jesteś Rozumiem co masz na myśli pisząc o swoim G, bo mnie też dopadło w ciąży G. Nie mogę patrzeć na mój biust. Pomimo inwestycji w świetny i drodi biustonosz mój biust wygląda tragicznie. Czuję się jak stara baba z takimi wielkimi rozlazłymi cycami, strasznie brzydko to u mnie wygląda
Dziękuję dziewczęta :*
Ja moja G maskuje baardzo Zawsze jak ide kupic nowy cyckonosz to panie w sklepie mi nie wierza i mówią, ze lepiej żebym wzieła mniejszy Ale jak już go założę i cycek każdy na swoim miejscu nawet lekki push up, to zmieniają zdanie ale do mojejj budowy mega nie pasuje ten biust ogromny bo wygląda zaraz jakbym cała była wielka, tylko girasy chude... jak taka bocianica
Ja moja G maskuje baardzo Zawsze jak ide kupic nowy cyckonosz to panie w sklepie mi nie wierza i mówią, ze lepiej żebym wzieła mniejszy Ale jak już go założę i cycek każdy na swoim miejscu nawet lekki push up, to zmieniają zdanie ale do mojejj budowy mega nie pasuje ten biust ogromny bo wygląda zaraz jakbym cała była wielka, tylko girasy chude... jak taka bocianica
traschka
Mama Marysi
doggi mam dokłądnie to samo! Przez ten biust mam wrażenie, że jestem naprawdę ogromna! A nogi i ręce wystają chude i jakieś nieproporcjonalne. Mi też ostatnio babki w przymierzalni nie chciały dać G. Stwierdziły, że może E, a ja na to że E to ja miałam przed ciążą. No i zdziwiły się jak zobaczyły, że G leży idealnie. Mam tylko nadzieję, że po karmieniu wróci do normalności.
Ostatnia edycja:
traschka u mnie dokładnie to samo... hahaha... ręce i nóżki takie witeczki jak z brzózki I już się nie mogę doczekac kiedy urodzę i moje ciało zacznie wracac do normy, bo te ciągłe jego zmiany troszkę mnie dołują... I to głupie bo ja wiem, że jestem w ciąży i tak musi byc, ale jednak zawsze jest jakies ale Mam nadzieję, że karmienie poprawi mój cyc i wrócę do mojego jędrnego DD
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja nie wiem co napisać... Wcześniej już uważałam,że mam duży biust ( a było to większe B ) a teraz to już jak dla mnie masakra ( D ). Wszyscy mówią, że b. ładnie wyglądam no ale jeszcze jest zima i cycki można jakoś zamaskować, ale jak zrobi się ciepło to się zacznie....
Tata Młodej nie krytykuje ale i się nie zachwyca - może widzi moją zbolało minę - lecz z gestów wynika, że raczej Mu pasuje, no ale to facet
PS Na przyszłą niedzielę jestem umówiona na sesję zdjęciową w oranżerii Ogrodu Botanicznego - ciekawszego miejsca na tą porę roku nie wymyśliłam.:-(
Tata Młodej nie krytykuje ale i się nie zachwyca - może widzi moją zbolało minę - lecz z gestów wynika, że raczej Mu pasuje, no ale to facet
PS Na przyszłą niedzielę jestem umówiona na sesję zdjęciową w oranżerii Ogrodu Botanicznego - ciekawszego miejsca na tą porę roku nie wymyśliłam.:-(
Ostatnia edycja:
reklama