reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
dużo jest takich "pitolących znajomych" ja po prostu się odciełam nie spotykam się z osobami, które mogłyby mi podnieść ciśnienie i po kłopocie :)

Ironia - słusznie. :tak:Tylko, że z moim niemal niewidocznym do pewnego momentu brzuszkiem, a do tego grubszymi ubrankami mało kto się orientował. Teksty sprzed dwóch tygodni: 1. jak powiedziałam koleżance, że jestem w ciąży i na zwolnieniu to ona na to, że tak to jest n a p o c z ą t k u :-) 2. a druga co ma dwójkę dzieci zapytała mnie czy mnie lokator j u ż kopie, gdy pierwsze ruchy poczułam pod sam koniec grudnia :happy2:
Ja też czekam na błotne wieści :-p

a ja sie wczoraj wieczorkiem zdołowałam - oglądałam z mężem zdjecia z mojej poprzedniej ciąży i patrze, ze brzuch 2 miesiące przed porodem miałam mniejszy niż teraz - a tu jeszcze 3,5 miesiąca :szok: co będzie dalej - buuuuuuu a tyje mniej niż wcześniej -ale wszystko w brzuch

kurcze dziewczyny, ja nie pamiętam jakiej firmy to błotko było. Na pewno jakiejś polskiej. Dostałam od mamy z apteki kilka takich niedużych foliowych próbek, akurat wystarczyło. Jeśli chcecie to dopytam mamę co to było. Na pewno warto bo efekt był świetny a to raczej nie było drogie.

Forever rozumiem Twój ból też to przechodziłam w pierwszej ciąży:))) Brzuch falował od kopniaków a niewiele znad bioder wystawał. Teraz o dziwo brzuch trzy razy większy a ciąża dużo łatwiejsza, tzn mniej się przejmuję schizuję ,mam mniej czasu na smutki a więcej na błogą radość wraz z bliskimi.

Uprzejmie donoszę, że po sobotniej wizycie moja oficjalna waga wskazała +9 kg! A obwód brzucha mierzony przed chwilą wynosi już 98 cm...

reklama
Forever rozumiem Twój ból też to przechodziłam w pierwszej ciąży:))) Brzuch falował od kopniaków a niewiele znad bioder wystawał. Teraz o dziwo brzuch trzy razy większy a ciąża dużo łatwiejsza, tzn mniej się przejmuję schizuję ,mam mniej czasu na smutki a więcej na błogą radość wraz z bliskimi.
A ja się martwię tym, że szybko się męczę, nic mi się nie chce i bym tylko leżała:-(