reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Doris to chociaż tyle w tym dobrego, że sama nie jestem...dzięki ;-) A u Ciebie ten wynik cukru 137 to przy obciązeniu 75 g taki wyszedł ??

Doris a ty gdzie niby te dodatkowe kg chowasz?? może w łydkach bo zgrabna jesteś dalej nieziemsko:))

Traschka - dobre, dobre...aż się śmiałam 5 minut...zgrabna to ja byłam w październiku...teraz hipcie przypominam....a tak serio to brzuch mam taki typowo dziewczęcy czyli od samych boków, poza tym przytyłam cała, uda, pupa, plecy (boczki) no i biust.
Z damianem jak byłam w ciąży to miałam taką piłkę szpiczastą z przodu

Doris super brzusio :-) i faktycznie się powiększa fajnie

a z tym kształtem brzucha to różnie bywa moje dwie koleżanki były w tym samym czasie w ciąży i obie urodziły córeczki, jedna miała piłeczkę a druga cała była duża... nie jest to reguła

Wiem Kati, że nie jest to reguła ale tak było i jest u mnie...z Domi i Julcią brzuch okrągly od boczków a z Damianem taka szpiszaczsta kulka z przodu :-)

A ja mam jeszcze inaczej.Z Igorem byłam tłusta wszędzie a brzuch był od boków a teraz też jestem tłusta wszędzie ale brzuch mam taki w szpic bardziej...ale kati ma rację to nie jest żaden wyznacznik.

Traschka bardzo ładny brzusio, dlaczego dopiero teraz debiutujesz? przeciez masz sie czym chwalic - cudo:-).
Nadzieja sliczny, zgrabniutki, bardzo fajny.
Doris Julcia wygodnicka musi miec duzy apartament wiec sobie go powieksza systematycznie:-D
mamusia czerwcowa twoj tez zgrabniutki
Justynka brzuszek sie powieksza, bardzo ładniutki:tak:

Silva hehe, nie no może nie tajemnicę, ale jak tak czytam o waszych obwodach i widzę, że mam 15 cm więcej to mi glupio troszkę... tak czy owak trzeba się z tym w końcu pogodzić:)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, zawsze się jakoś lżej człowiekowi robi na duszy przed wyjściem w domu:)

Traskcha Zgrabna jestes dziewucho. Zanim dodalas ta fotke to sobie myslalam, ze moze rzeczywiscie jestes grubo przy kosci, ale jak patrze na zdjecie to wygladasz jak kazda z nas-poprostu w ciazy i tyle
Doris ja nie wierze 11 kg! Wklejaj zaraz zdjecie z przed ciazy :)
Forever kangurkiem udalo mi sie maskowac do konca 4 m-ca, pozniej juz nie dalo rady, ale ty przy swoich gabarytach pewnie bedziesz maskowac sie w niej do konca;-)

reklama
Nadzieja:) - zgadzam się z Tobą odnośnie Traschki :tak: Ja też się spodziewałam kawału baby :-D I nie wiem odnośnie tego kangurka. bo jak Młoda będzie się rozpychać w tym tempie jak ostatnio, to może i się da ale takim Tatusia Krysi :happy2: Tylko rękawy będę musiała zawijać dwa razy.... conajmniej - mam krótkie ręce a T. baardzo długie. :-p
Co do wagi to jak powiedziałam wczoraj lekarzowi, że od początku + 7,5 kg to powiedział, że wolałaby aby to było + 6,5 :-(