reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Doris to chociaż tyle w tym dobrego, że sama nie jestem...dzięki ;-) A u Ciebie ten wynik cukru 137 to przy obciązeniu 75 g taki wyszedł ??

Doris a ty gdzie niby te dodatkowe kg chowasz?? może w łydkach bo zgrabna jesteś dalej nieziemsko:))

Traschka - dobre, dobre...aż się śmiałam 5 minut...zgrabna to ja byłam w październiku...teraz hipcie przypominam....a tak serio to brzuch mam taki typowo dziewczęcy czyli od samych boków, poza tym przytyłam cała, uda, pupa, plecy (boczki) no i biust.
Z damianem jak byłam w ciąży to miałam taką piłkę szpiczastą z przodu

Doris super brzusio :-) i faktycznie się powiększa fajnie

a z tym kształtem brzucha to różnie bywa moje dwie koleżanki były w tym samym czasie w ciąży i obie urodziły córeczki, jedna miała piłeczkę a druga cała była duża... nie jest to reguła

Wiem Kati, że nie jest to reguła ale tak było i jest u mnie...z Domi i Julcią brzuch okrągly od boczków a z Damianem taka szpiszaczsta kulka z przodu :-)

A ja mam jeszcze inaczej.Z Igorem byłam tłusta wszędzie a brzuch był od boków a teraz też jestem tłusta wszędzie ale brzuch mam taki w szpic bardziej...ale kati ma rację to nie jest żaden wyznacznik.

Traschka bardzo ładny brzusio, dlaczego dopiero teraz debiutujesz? przeciez masz sie czym chwalic - cudo:-).
Nadzieja sliczny, zgrabniutki, bardzo fajny.
Doris Julcia wygodnicka musi miec duzy apartament wiec sobie go powieksza systematycznie:-D
mamusia czerwcowa twoj tez zgrabniutki
Justynka brzuszek sie powieksza, bardzo ładniutki:tak:

Silva hehe, nie no może nie tajemnicę, ale jak tak czytam o waszych obwodach i widzę, że mam 15 cm więcej to mi glupio troszkę... tak czy owak trzeba się z tym w końcu pogodzić:)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, zawsze się jakoś lżej człowiekowi robi na duszy przed wyjściem w domu:)

Traskcha Zgrabna jestes dziewucho. Zanim dodalas ta fotke to sobie myslalam, ze moze rzeczywiscie jestes grubo przy kosci, ale jak patrze na zdjecie to wygladasz jak kazda z nas-poprostu w ciazy i tyle
Doris ja nie wierze 11 kg! Wklejaj zaraz zdjecie z przed ciazy :)
Forever kangurkiem udalo mi sie maskowac do konca 4 m-ca, pozniej juz nie dalo rady, ale ty przy swoich gabarytach pewnie bedziesz maskowac sie w niej do konca;-)

reklama
Nadzieja:) - zgadzam się z Tobą odnośnie Traschki :tak: Ja też się spodziewałam kawału baby :-D I nie wiem odnośnie tego kangurka. bo jak Młoda będzie się rozpychać w tym tempie jak ostatnio, to może i się da ale takim Tatusia Krysi :happy2: Tylko rękawy będę musiała zawijać dwa razy.... conajmniej - mam krótkie ręce a T. baardzo długie. :-p
Co do wagi to jak powiedziałam wczoraj lekarzowi, że od początku + 7,5 kg to powiedział, że wolałaby aby to było + 6,5 :-(