reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

dubeltówka trzymasz linię, świetny brzuszek:) 4 kg... moje marzenie:)

nadzieja, mój biedny M. zaczął się przez to strasznie garbić, żeby zejść na mój poziom:)))

reklama
No mamuski ale namnozylyscie fotek, pieknie wygladacie wszystkie takie "brzuchate".
U mnie ostatnio troche przystopowalo, zarowno w rosnieciu brzucha jak i w kilogramach, ale to dobrze, bo jak na ten wiek ciazy jestem wystarczajaco duza.
U mnie ze slubnym tylko 8cm roznicy, ale Wlosi to z natury niewysoki narod. Ale ja sie ciesze bo mialam kiedys prawie dwumetrowego chlopaka i jak chodzilismy za raczki czulam sie jak mala dziewcznyka.

reklama
Ha, śliczne brzusie :D ja też mam ogrooomny brzuchal :D ale jeszcze jestem w stanie buty zawiązać ;P Nie objadam się zbytnio, nie mam specjalnie zachcianek, na wadze jakieś 3-4 kg do przodu.