reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Silva hehe, nie no może nie tajemnicę, ale jak tak czytam o waszych obwodach i widzę, że mam 15 cm więcej to mi glupio troszkę... tak czy owak trzeba się z tym w końcu pogodzić:)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, zawsze się jakoś lżej człowiekowi robi na duszy przed wyjściem w domu:)

reklama
24 tydzień 1.jpgA to mój - 24 tydzień :-)24 tydzień 2.jpg

Doris ;-) - konkret
Nadzieja :) - do największych nie należy, ale zgrabniutki.
Mi się w niektórych ubrankach jeszcze daje zamaskować - np. bluzą typu kangurka.

kurcze super macie te brzusie!!
justynka-
malutki masz ten domek ale już go widać zdecydowanie!!
mamusiaczerwcowa-duża ta piłeczka Twoja jak na 21 tydzień...
traschka-tak się zastanawiałam cały czas jak to możliwe ,że ani razu nie widziałam Twojego brzusia-ŚLICZNY JEST!!!!!
nadzieja-bardzo zgrabniutki brzuszek
doris-super brzusio i wydaje się ,że powiększył się od ostatniego zdjęcia ... :tak:
Wszystkie są jedyne w swoim rodzaju!!

doris nic mi nie mów na ten temat.Lekarz miał bardzo zdziwioną minę jak usłyszał ile ważę...71 ale w ciuchach!! Powiedział ,że trochę za dużo przytyłam od ostatniej wizyty... :-(

reklama