reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

agatkaT ja pomyliłam Doris z Aestimą mimo, że inne "pcie:p" ;-) mają w brzuszkach i opisane suwaczki imionami...jakiś taki zakręt ze mnie ostatnio...hie hie.Ostatnio pojechałam do babci oddać jej pieniądze i wchodząc po schodach zorientowałam się ,że o czymś zapomniałam...o bankomacie!!

aaga , mlodamamusia18 śliczne te Wasze brzusie...

To ja też się pochwalę swoim "domkiem" Gracji...

100_8561.jpg

reklama
superowe brzuchole!!

czy Wam też już zaczynają przeszkadzać w spaniu/siedzeniu.. ? bo u mnie już tak powoli jest... zastanawiam się co będzie dalej... ??
jak zwykle ciągle nie mam sensownego zdjęcia, wiec nie wstawiam.. ale moze niedługo zrobię. Już zdecydowanie brzuchol widać i nie jest to po prostu duuzy obiad ;)
tylko okropnie przytyłam. :( jestem już chyba na +6 albo +7... aaaaaaaaaaa

nutria mi brzuch już od dawna przeszkadza:) Śpię tragicznie, nie mogę sobie miejsca znaleźć... A ty sie nie martw tyciem, w końcu nosisz dwa maleństwa! Ja mam jedno i przytyłam 5kg...

Nutria mi brzuszek "przeszkadza" juz od dosc dawna, zwlaszcza jak siedze to musze sie wyginac do tyłu bo siedząc normalnie brakuje mi tchu

Ale piękne brzuszki!!!!!!!! Cudowny widok!!!!!
Nutria a aTy się nie martw wagą bo ja mam jedną dzidzię w brzuszku i przytyłam więcej od Ciebie :-)

Nutria - mi tez brzuchol okropnie przeszkadza. w nocy mam jedna stałą pozycję od 3 miesięcy i aż cała drętwieję. i mąż nie moze mnie dosięgnąc ;) spie na poł brzuchu, mam poduszkę pod brzuniem, kilka pod głową i jak wstaję to zawsze jestem pomarszczona, ale to jedyna pozycja w jakieś dobrze śpię. nad ranem, jak już zdrętwieję szukam innej pozycji, kręcę się ze 2 godziny, a potem znów chyc na boczek i śpie jeszcze kilka ładnych godzinek. jak leże na plecach, to mi brakuje tchu, jak siedzę na fotelu to też się odginam, zeby miec miejsce. a nie przytyłam jeszcze nic.:-D

reklama
wiecie ze wlasnie weszlam na wage i moja waga tez w miejscu stoi... ani 1 kg nie przytylam...
Wiecie ja przed ciaza mialam pare kg na plusie, chudzinka ze mnie nie byla...
w 1 ciazy szybko kg mi szly na + ale jak to kolezanki mowily wieszak ze mnie byl nie kobieta...
na poczatku (w tej ciazy) zle sie czulam w ciazy, mdlosci, ciaghly sen i malo jadlam... Teraz raczej jadam normalnie, tzn czesciej ale male ilosci...
widocznie tak ma byc ;-)
w czwartek sie dowiem czy wsio ok u nas

ps SLICZNE BRZUSZKI :tak: