reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

ironia myslę, że jeśli chodzi o karmienie to chyba bez znaczenia jaki ma się biust. Mam tylko nadzieję, że maleństwo razem z mlekiem odessie też ze 2 rozmiary:)

reklama
Dziewczyny, śliczne macie brzuszki !!! już takie prawdziwie ciążowe się zrobiły :-):-):-)
Małe może wygodniejsze, ale dużymi można się dłużej chwalić ;-)

a to nasze równe 19 tyg :tak:
IMGP8402 (Medium)a.jpg

a w temacie cycowym ... mi w pierwszej ciąży dobiły do G :baffled: jak odstawiłam małą zeszły do ładnego, zgrabnego D :-) ale teraz znów roooosną :szok: i zgadzam się z Ironią ... niestety sporo ważą i mogą przeszkadzać :-p także, jak któraś chętna, to ja oddam bez wahania ;-)

Jol ja to nawet przed ciążą takiego łądnego brzuszka nie miałam:) Ale piłęczka już zaczyna wystawac!

Justynka niezły przeskok!!! Twój maluch urósł chyba dwukrotnie w ciągu tygodnia:)

reklama
Dziewczyny a jak u Was z kilogramami bo ja brzuchol mam ogromny a wagowo stoję w miejscu. Nie miałam żadnych mdłości, jem normalnie i według kalkulatora wagi powinnam już ważyć od 56.6 do 57.6 a ja mam 54.5. Nie wiem czy to normalne i trochę się martwię:-(