reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Obserwuję, jak powoli zmienia mi się środek ciężkości i powiększa się lordoza lędźwiowa, a co za tym idzie - brzuch leci do przodu [albo odwrotnie ;-)]
P1120124b.jpg

Pupa trochę się powiększa, ale ogólnie rośnie głównie brzuszek :-)

Śliczne brzucholki macie...mąż miał wreszcie przynieść nasz aparat z pracy ale niedoczkenie moje...chyba kupię dzisiaj baterie do starego aparatu i zrobię zdjęcia bo też się mam już czym pochwalić...;-)

Jeny dziewczyny wy to macie świetne te brzucholki... Zołza twój mi się wyjątkowo podoba bo taką masz piłeczkę:)
Ja mam taki rozlany.. tak mi się wydaję..ale z synem też miałam taki dziwny:) a w 9 miesiącu byłam po prostu wiiieeelllggaaachhhnnnaaa...

reklama
wiecie co.. czlowiek sie starzeje chyba :-D
kiedys gdy bylam w coazy z Fruciem to chwalilam sie na prawo i lewno moim brzuchem i wszedzie bym rozklejaja foty gdybym mogla hahaha a teraz sie styDam normalnie gole cialo wystawiac na swiat :-D Pokaze na zamknietym jutro jak wygladam ;-)

a moze to dlatego ze wiecej kg mam niz w 1 ciazy... hmmm...

Wasze brzuchy sliczne !!! Kazdy jeden :tak: