reklama
kat.j1 jaki ladny. Ja mam narazie małe wzdęcie w miejscu gdzie mieszka mój maluszek. Też już chciałabym tak wyglądać,. W pracy przestają mi wieżyc, że jestem w ciąży. Nawet dyrekcja twierdzi że symuluję, żeby mieć fory.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kat.j1 - u Ciebie coś widać w ubraniu, u mnie raczej gdy jestem w samej bieliźnie, ale porównując fotkę dzisiejszą i sprzed tygodnia, fałdka się zaokragla :-) Już mi mało wygodnie w normalnych spodniach choć w niektórych się dopinam.
Saffi - ja mam radochę w drugą stronę - komu musiałam powiedzieć to powiedziałam ( chciałam "ocalić" urlop wypoczynkowy za 2009 na później ) prosząc o dyskrecję a reszta.... No cóż... Siedzę z koleżanką, która zajmuje się głównie wiszeniem na telefonie i opowiadaniem o swoich problemach oraz co u innych, i która co rusz mi mówi, że powinnam sobie dziecko sprawić Wczoraj zaczęłam 5 miesiąc - ciekawe kiedy się zorientuje ;-) Nie czuję się zobowiązana do wygłaszania żadnych oświadczeń komukolwiek - maila powinnam wysłać do wszystkich czy jak ? Czekam na pierwszą spostrzegawczą/spostrzegawczego....
Saffi - ja mam radochę w drugą stronę - komu musiałam powiedzieć to powiedziałam ( chciałam "ocalić" urlop wypoczynkowy za 2009 na później ) prosząc o dyskrecję a reszta.... No cóż... Siedzę z koleżanką, która zajmuje się głównie wiszeniem na telefonie i opowiadaniem o swoich problemach oraz co u innych, i która co rusz mi mówi, że powinnam sobie dziecko sprawić Wczoraj zaczęłam 5 miesiąc - ciekawe kiedy się zorientuje ;-) Nie czuję się zobowiązana do wygłaszania żadnych oświadczeń komukolwiek - maila powinnam wysłać do wszystkich czy jak ? Czekam na pierwszą spostrzegawczą/spostrzegawczego....
Ja w pracy powiedziałam z uwagi na charakter mojej pracy i przede wszystkim własne dobro. Pracuję z dziećmi niepełnosprawnymi w przedszkolu, nieraz zdarzało mi się dziecko podnieść, przesunąć a to jak wiadomo w ciąży niebardzo jest wskazane, tym bardziej że moje dzieciaki nie ważą 5 kg tylko 20 a nierzadko 30. Gdyby nie to na pewno bym nie mówiła.
A u mnie w pracy jeszcze nie mówiłam nikomu. I na razie ukrywam się za wielkim wełnianym swetrem. Mój rodzaj pracy raczej nie pozwala czasowo na ciążę i dziecko, dlatego trochę się martwię. Ale oczywiście, jak zawsze dam radę. Muszę dać radę. A tak poza tym też jestem ciekawa kiedy sami zauważą.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Saffi - w Twojej sytuacji to jak najbardziej. Być może się domyśliłam gdzie pracujesz :-)
Kat.j1 - jakbym założyłam wielki wełniany sweter to od razu by się domyślili, że coś ukrywam by się raczej tak do pracy w szczególności nie ubieram
Kat.j1 - jakbym założyłam wielki wełniany sweter to od razu by się domyślili, że coś ukrywam by się raczej tak do pracy w szczególności nie ubieram
forever na szczęście cały czas chodzę w grubych swetrach w pracy
ramari
Fanka BB :)
reklama
katamisz
Fanka BB :)
kat.j1 brzuszek już widać...ładniutki - chyba nie łatwo jest ci go tak ukrywać w pracy.Szczerze mówiąc ie wyobrażam sobie żeby u mnie w pracy nie wiedzieli o mojej ciąży...no ale ja pracuję sporo przed komputerem a nie jest wskazane aby siedzieć wiecej jak 5 godzin przed kompem
ramari na drugiej fotce to naprawdę jest 28/29 tydzień???Przecież ja mam większy brzuch już teraz w 18 tygodniu!!!Gdzie jest sprawiedliwość??;-)
ramari na drugiej fotce to naprawdę jest 28/29 tydzień???Przecież ja mam większy brzuch już teraz w 18 tygodniu!!!Gdzie jest sprawiedliwość??;-)