reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Taki wysyp brzuszków, że zapomniałam co miałam komu pisac :)

No ale tylko jedno się nasuwa !! PIĘKNEEEE !! !! !!

Eeeejjjj czy to możliwe jest (czy tylko takie wrażenie mam), że brzuszek się pomniejsza? Bo ja wczoraj leżałam sobie na płasko w wyrku na golasa prawie i mój stary mówi "eej Mała, czy to jest możliwe, że brzuszek się zmniejsza?" a ja mówie "yyyyy nie mam pojęcia, a czemu?" a on mówi "no bo mi się wydaje, że twoj jest mniejszy niż kilka dni temu wtedy tak ci sterczał do góry, a teraz taki już nie jest, jest taki hmmm prawie płaski"... więc nie wiem jak to jest :/ czy tak da rade? Bo ja w sumie tak leżąc to w ogóle nie czułam ucisku żadnego, tak jak przed ciążą se leżałam to takie samo uczucie... ale może to przez to ze maleństwo już jest bardzo niziutko i stad brak ucisku... nie wiem noooo, dal mi ten mój stary do myślenia :p

DOggi pisałysmy własnie ostatnio, że jak brzuszek opadnie to wydaje nam się że jest mniejszy. On po prsotu jest inaczej ułożony. Ja teraz prawie widzę swoje stopy, co wcześniej było nierealne:)

i przez ten internet co mi nie dziąłal, mam takie tyły.. a tak już bym cholerka wiedziała co i jak ;) a tak pytam jak taki cieciuszek :p Dziękuję trasiu :) mój brzuch jest mega nisko już i wygląda komicznie, hahahah leje się z siebie jak jestem nago i na stojaka, śmieszny jest :p a stopy widziałam cały czas, tylko ich sięgnąc nie mogłam :p a teraz jak się dobrze rozkracze to sama se pzanokcie u nóg pomaluję :D

uwaga ujawniam się ;-):-D + 2,5 kg Ja i moja kruszynka... 37 tydz nam leci :-)

fotunie z dzisiaj, sie nudzilam a co :cool2:

DSC08782.JPG
DSC08786.JPG
DSC08788.JPG
DSC08789.JPG
DSC08791.JPG
DSC08793.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
lavruniu fju fju fju... sexy mama !! Piękny ubiór, bardzo w moim stylku :D A jak niziutko bebzek już masz, ojaaaa :D widac że mała już blisko :)

w ogóle, mam takie same kapciochy jak Ty na 2gim zdjęciu :)