reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Traschka moja pani mgr rehabilitacji do której chodze już długo (teraz z przerwą) ważyła przed ciążą 40 kg w ciąży przytyła 20kg!!! a jak wychodziła ze szpitala po 4 dobie to miała 12 kg mniej!!!!!!!!!
Więc nie wiadomo jak bedzie z nami...

JA doganiam was z wagą mam +12 kg a długo trzymałam malutką wagę, ale za każdym razem na wizycie gin mi mówi - duże dziecko będzie pani miała - więc lekkiego pietra mam ale co sie będę przejmować na zapas, zobaczymy "w praniu" jak wyjdzie ;-)

reklama
dubeltówka zgrabny fajny brzusio.

Ale normalnie jak patrze na te Wasze i moje zdjęcia z początku ciąży to sie samam do siebie śmieje że takie wychudzone byłyśmy:-D
Zadzierałysmy bluzeczki i widziałyśmy chyba coś czego jeszcze dobrze nie było widać :-D.....a teraz jakie balony jesteśmy:-D

myślę,że ta nasza waga to nie jest ważne, WAZNE by maluchy były całe i zdrowe...wczoraj w tv jakiś doktorek mówił,ze kobieta w ciazy powinn aprzytyć ok 3kg ze to jest poprawne..i chyba cos mu sie popierdzieliło...bo to przeciez nielogiczne..gdzie ciezar malucha,wody,lozysko,macica powiekszona,piersi i objetosc krwi itd....

3 kg przez całą ciążę? To dziecko by musiało z 500 gram ważyć.. to parodia!
Ja mam zgagę paskudną... ale na własne zyczenie... objadłam się smażonych paluszków rybnych i teraz mam efekt..:eek::eek:

no i tak jak obiecałam tak chwalę się swoim brzuchem... chyba pobija rekordy innych czerwcowych mam..
aaga zobacz... w moim brzuchu mieszka jeden człowieczek a jest większy od twojego...
Oceńcie dziołszki czy opadł... bo mnie sie wydaje że tak! I mojemu M też się tak wydaje:)

36 tc

Ostatnia edycja:
Dubeltowka rzeczywiscie wychudzona bylas, hehe. Tak jak my wszystkie zreszta. Ciekawa jestem kiedy wrocimy do naszej wagi przedciazowej

Ja mam caly czas + 12, po ostatniej wizyci sie okazalo ze nawet schudlam troche, ale kiedy spytalam sie lekarza czy to normalne powiedziala, ze wczesniej szybko nabieralam dlatego teraz zwolnilam a nawet stracilam, ale dzidziol rosnie. To najwazniejsze
A to moje dzisiejsze troche inne zdjecie 35+5

_MG_6253 - Copy.jpg

reklama
Dzastina - pikny duży brzuszek, widać że to już końcóweczka i już bliżej niż dalej :tak:

Nadzieja - ale miałaś zarąbisty pomysł, zdjęcie 1sza klasa, mój mężuś je nawet podziwiał i powiedział że jutro też mi takie zrobi he he :-) no zobaczymy ;-)