reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Nadzieja - dokładnie, tak śmiesznie naświetlone zdjęcie jest że pępka nie widać :-) a co do schylania to święta racja - mężuś mi kupił specjalnie taką długą łyżkę do butów bym nie musiała się schylać tzn już to w sumie on musiał to robić więc się zcwanił :tak:

Nadzieja :) - z cieniem super pomysł :-)
Mamusia czerwcowa 2011 - świecący księżyc też niczego sobie ;-)
Ja miałam sesję zdjęciową w czwartek - wśród zieleni - ale że miałam wyjątkowo opuchnięte stopy i kostki ( dużo chodziłam tego dnia ) więc pozwoliłam się fotografować tylko do połowy łydek :tak: Mam też kilka fotek z piątkowej imprezy - na jednej całkiem fajnej, niestety widać mi majtki, a to przez dżinsową mini z rozcięciem z przodu ( b. lubię tak szyte spódnice ). Weszłam bez problemu w zupełnie nieciążowy T-shirt - tyle tylko, że dłuższy.

reklama
nadzieja ale fajniasta fotka, tez chce...

mamusia spory brzuszek, a może to takie ujecie...

kurcze a mnie mąż nawet nie pomógł raz założyć butów, each...a ostatnio sie cieszyłam, ze w klapkach pochodzę latem i nie będzie problemu z zakładniem, a tu ......... uświadomiłam sobie, ze nie mam żadnych klapek, heheheh, tylko same sandałki, a ich z 5 rożnych rodzajów, a z klapowatych - tylko kapcie domowe i sportowe japonki raczej na plaże....