reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Aga super brzunio, bardzo zgrabny, z przodu nie widać go kompletnie, normalnie tylko pozazdrościć:-)
mamusia, marta klejnoty widać jak na dłoni, ja miałam tylko raz powiedziane, że będzie dziewczynka i to w 20 tc więc mam nadzieję, że nic jej nie wyrosło bo wyszyłam jej imię jak mi marta pokazała;-)najwyżej zamiast Joanny będzie Jan i będzie miał kwiatki na ścianie i różowe śpiochy:-D
Oto moje przełomowe zdjęcia:
8 tydzień
2z66xwp.jpg

15 tydzień
f26dtu.jpg

23 tydzień
1dkc5.jpg

I najświeższe 33t5d sorki za plamy na lustrze:zawstydzona/y:
nntu8p.jpg

ogólnie 10kg na plusie i 26cm więcej w obwodzie ok 105cm

reklama
dubeltówka ładny brzunio-fajne zestawienie...a jesli mnie to ominęło, to wątku pokój dla maluszka wstaw foto Twojego dzieła...
...a i wczoraj przez te rozmowy na temat nie trafionej płci zaczęłam rozmyślać przed snem i patrzeć na imięOliwiere,któe wisi już nad łózeczkiem jakie żenskie mogę z niego zrobić i zawsze wypada,że jakiejs literki/literek brakuje bo na dziewczynkę to mi się Laura albo Hania podoba...zaczęłam sie przygladać sprzęcikowi synka i no nie to musi by c synuś..każde USG to pokazywało:-)

Dubeltówka - masz malutki piękny brzuszek a mój M na widok tego ostatniego foto powiedział że mamy identyczne baloniki pod względem wielkości a ja mu na to że termin też mam z Tobą identyczny he he :-D

Piękne brzuszki i JAK WY MAŁO PRZYBIERACIE NA WADZE!!!!!
Ja wczoraj u gina miałam +21 kg!!!! A w domu na wadze +19,5 i ta domowa waga jakoś bardziej mi pasuje :-). Zawsze to nie cale 20 kg :-)

Doris bez stresu :-) ja też tyle przybrałam, ale tylko dlatego że schudłam w szpitalu 3 kg, bo było więcej :-D A w obwodzie brzuchola mam 115 cm :-p bo na ip mnie mierzyła. Już się przestałam tym przejmować ;-)

reklama
Dubeltówka zgrabniutko wyglądasz, niezła laseczka z ciebie nawet w ciąży, pozazdrościć tylko!

Ja jak dotąd przytyłam 16 kg i wyglądam jak słoń. Mam wrażenie, że moje kostki, stopy i dłonie same w sobie ważą kilka kg i mam nadzieje, że jak po porodzie zejdzie opuchlizna to od razu kilka kg też stracę. Naiwna jestem, co? :)