A ja najbardziej lubię usg
Widze wtedy małą jak fika, ładuje paluchy do buzi albo chwyta się łapkami z główkę, hahaha piękny widok jakby mówił "matko jedyna przestańcie sie na mnie gapic"
no i wtedy mam 100% spokoju ducha ze wszystko spoczi bo było podglądnięte, policzone i to lubię 
reklama
Ivona83
Fanka BB :)
Dla mnie najfajniesze jest USG które miałam tylko 4 razy robione, ostatnie tydzień temu i też wszystko OK ale mała spała i się nie ruszała :-), badanie "ręczne " gdzieś co 2 wizyty a brzuszek nie miałam nigdy mierzony. Jedynie to na USG badali mi poziom wód płodowych.
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
Marta6nz
Fanka BB :)
ardhara dość nisko chyba już Twoj brzuniu,ale słodki;-)to synuś czy córcia będzie?bo wyglada mi na synka bo taki do
przodu jak to się mówi,że na chłopaka:-)
przodu jak to się mówi,że na chłopaka:-)
ładne brzunio 
Marta z tym brzuchem to mega straszna bzdura jst.... już się sama o tym przekonałam... Ja mam dosc mały brzuszek, bardzo sterczący, wystający, na szerokości nic nie przybrał tylko w przód, a będę miała dziewczynkę na 99,9% a moja koleżanka, która będzie miała chłopca na tylko proc. co ja dziewczynkę i ona ma WIIEEEEEELKI i rozlany brzuchol... ma naprawdę wielki. Więc tu nie ma reguły...
I dodatkowo pan doktor mi powiedział, ze na kształt brzuszka wpływa to gdzie mamy łożysko ułożone.
Marta z tym brzuchem to mega straszna bzdura jst.... już się sama o tym przekonałam... Ja mam dosc mały brzuszek, bardzo sterczący, wystający, na szerokości nic nie przybrał tylko w przód, a będę miała dziewczynkę na 99,9% a moja koleżanka, która będzie miała chłopca na tylko proc. co ja dziewczynkę i ona ma WIIEEEEEELKI i rozlany brzuchol... ma naprawdę wielki. Więc tu nie ma reguły...
I dodatkowo pan doktor mi powiedział, ze na kształt brzuszka wpływa to gdzie mamy łożysko ułożone.
dziewczyny a ja mam mieć chłopca i mam piłkę z przodu i wogóle sie nie rozlał na boki.
A moje dwie koleżanki chodziły równocześnie w ciaży z dziewczynami i każda miałą inny brzuch. Jedna rozlany i nisko, a druga sterczący i wysoko.
Dużo od genów zależy
A moje dwie koleżanki chodziły równocześnie w ciaży z dziewczynami i każda miałą inny brzuch. Jedna rozlany i nisko, a druga sterczący i wysoko.
Dużo od genów zależy
egzakli Kati to jest to o czym mowa... każdy brzuch inny.. i nie da się powiedziec po kształcie, "będzie dziewczynka/chlopiec" u mnie wszyscy mówią oj oj oj widzę że syneczek będzie a ja na to "taki psikusik będzie dziewczynka" i potem sa wkręty inne ze no jak to przeciez dziewczynka odbiera urodę a ty się nie zmienilas ani troszkę tylko spuchnięta troszke jestes bla bla bla...
Doggi a mnie mówią że dziewczynka będzie na bank bo ja zmieniona i takie syfki miałam itp. (właściwie to ja na 50 % wiem że chłopak, bo tylko raz ponoć tam lekarz coś widział, a tak to wstydziuszek z mojego szkraba :-))
A tu klops i odpowiadam im wtedy że bedzie przystojny chłopaczek skoro mamusi urodę odbiera ;-)
A tu klops i odpowiadam im wtedy że bedzie przystojny chłopaczek skoro mamusi urodę odbiera ;-)
reklama
hehehe, mnie szlag trafia jak te wszelakie przesądy słyszę, bo one nijak się mają do faktów, przynajmniej u mnie... u mnie wszytsko na odwrót
A u mnie dziewczynak prawie na stówę będzie, bo ostatnio chętnie pokazuje co ma między nóżkami i nawet ja widzę że nic tam nie dynda