reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
A ja uwielbiam przesądy, są strasznie zabawne! W żadne nie wierzę ale jak kiedyś dorwałam jakąś stronkę z takimi opisami to usmiałam się do łez!!
Nas położna rozwaliła opowieścią, że w jakiejś dzielnicy Rudy Śląskiej panuje zwyczaj, że kobieta w ciąży nie może się podmywać bo to "wypłucze" dziecko i wszystkie położne zwalniały się z pobliskiego szpitala, bo nie mogły wytrzymać tych porodów. WYobrażacie to sobie??? Fuuujjj!!!!

ha ha ha ha jaka masakra :-D:-D:-D

A ja uwielbiam przesądy, są strasznie zabawne! W żadne nie wierzę ale jak kiedyś dorwałam jakąś stronkę z takimi opisami to usmiałam się do łez!!
Nas położna rozwaliła opowieścią, że w jakiejś dzielnicy Rudy Śląskiej panuje zwyczaj, że kobieta w ciąży nie może się podmywać bo to "wypłucze" dziecko i wszystkie położne zwalniały się z pobliskiego szpitala, bo nie mogły wytrzymać tych porodów. WYobrażacie to sobie??? Fuuujjj!!!!

o matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem na prawde przerażona w dzisiejszych czasach takie cos!!!!!!!!!!!!!!:szok:

ooooo f.u.c.k! nie wierze... :szok:

A może to nie podmywanie to tylko pretekst dla brudzioszków śmierdzioszków :p

marta nie chcę Cie straszyc, ale... Moj kolega niedawno tez został tatusiem... miesiac temu niecały.. i od początku im mówili że na 100% chłopiec, i widzieli jak mu dynda dyndadełko między nóżkami i tatuś z mamusią też dumni i pokazywali zdjęcia i faktycznie niezły towar miał między nóżkami... ale... tydzien przed terminem na ostatniej wizycie okazało się, że ten chłopczyk duma tatusia i mamusi, który miał zostac piłkarzem po tacie, no okazał się dziewczynką :p A to co dyndało tak pięknie to była pępowina :p WIęc z tymi chłopcami to róznie bywa :p

Doggi dokładnie żona kuzyna mojego M. miła mieć drugiego chłopca, a w 36 tyg na ostatnim usg okazało się że dziewczynka a wcześniej to była pępowina :-D
Więc ja się nie nastawiam na nic konkretnego, chciałabym tylko mieć zdrowe dzieciątko urodzone :-)

no ja również chce mieć przede wszystkim zdrowiutkiego bobasa ale w moim przypadku to chyba już przesądzone, gin powiedział że to chłopiec na 200% a jakby się urodziła dziewczynka to mój M może uciąć fiutka mojego gina he he to są jego słowa :-D z resztą mam zdjęcia ewidentnie siusiaka mojego Tymusia i to na bank nie jest pępowina :-D

mi na szczęście 3-ch lekarzy potwierdziło, że dziewczynka, a jak nie to chłopak będzie w różu paradował. trudno;-)

reklama