reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Piękne, piękne, piękne:)

Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczki:) Ja przedwczoraj w łazience sobie na glazurze kredką do oczu kreskę zrobiłam na równi z pępuchem i sprawdzam:) Póki co trzymam ten sam poziom;)

Piękne, piękne, piękne:)

Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczki:) Ja przedwczoraj w łazience sobie na glazurze kredką do oczu kreskę zrobiłam na równi z pępuchem i sprawdzam:) Póki co trzymam ten sam poziom;)

silva super pomysł zastosuje :-)

Calkiem niezly pomysl na mierzenie. U mnie dokladnie juz widac, ze brzuch "wisi", ale przerazilam sie jak ubralam ogrodniczki, ktorych nie nosilam ok 2 tyg - nie moglam szelek dopiac, bo brzuch jest na poziomie paska.

a widzisz... a u mnie twierdzą że się obniża, a ja nie widzę różnicy więc postanowiłam to śledzić dokładnie! :)

....no to zrobione przed chwilą:-);-)

IMG_0005.jpgIMG_0001.jpgIMG_0003.jpg

wydaje mi się,że jest duży jak na połowę 34tc. ale na szczęście wszystko idzie tylko w brzuszek,rośnie do przodu a nie na boki-szpiczaście;-) i to już 15kg:baffled::szok: i przecież jeszcze nie koniec:no:

Napisał Silva

Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczki:)

...super pomysł:blink:idę więc zrobić kropkę w łazience:tak:będę czujnie ją obserwować:nerd: i zobaczymy :happy2:

reklama
Śliczne te Wasze brzuszki:)
Wszystkie:tak:

mrsmoon piękny spory i kształtny-b.zgrabniusi!!

jol,aneczka nie wielkie te Wasze brzuszki ale tego właśnie Wam zazdroszczę!!!Pewnie nie będzie mowy o rozstępach po takich brzusiach...śliczniutkie są!!

marta6nz Twój też apartament bardzo okazały i mega zgrabniutki!!Ale faktycznie wysoko jeszcze go masz.I popieram silvę piękna sukieneczka!!!!!!!!!!