reklama
Piękne, piękne, piękne
Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczki
Ja przedwczoraj w łazience sobie na glazurze kredką do oczu kreskę zrobiłam na równi z pępuchem i sprawdzam
Póki co trzymam ten sam poziom
Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczki
Piękne, piękne, piękne
Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczkiJa przedwczoraj w łazience sobie na glazurze kredką do oczu kreskę zrobiłam na równi z pępuchem i sprawdzam
Póki co trzymam ten sam poziom
![]()
silva super pomysł zastosuje :-)
Marta6nz
Fanka BB :)
aneczka1526
Marta6nz no no no, piękny apartamentowiec :-)
Marta6nz
Napisał Silva
Wiecie co, koleżanka podsunęła mi pomysł jak sprawdzać czy się brzuch obniża. Trzeba stanąć brzuchem do ściany (na boso ofkors) i zaznaczać w którym miejscu jest pępek i sprawdzać codziennie jak się ma pępek do tej narysowanej kreseczki![]()
...super pomysł

reklama
katamisz
Śliczne te Wasze brzuszki
Wszystkie
mrsmoon piękny spory i kształtny-b.zgrabniusi!!
jol,aneczka nie wielkie te Wasze brzuszki ale tego właśnie Wam zazdroszczę!!!Pewnie nie będzie mowy o rozstępach po takich brzusiach...śliczniutkie są!!
marta6nz Twój też apartament bardzo okazały i mega zgrabniutki!!Ale faktycznie wysoko jeszcze go masz.I popieram silvę piękna sukieneczka!!!!!!!!!!
Wszystkie

mrsmoon piękny spory i kształtny-b.zgrabniusi!!
jol,aneczka nie wielkie te Wasze brzuszki ale tego właśnie Wam zazdroszczę!!!Pewnie nie będzie mowy o rozstępach po takich brzusiach...śliczniutkie są!!
marta6nz Twój też apartament bardzo okazały i mega zgrabniutki!!Ale faktycznie wysoko jeszcze go masz.I popieram silvę piękna sukieneczka!!!!!!!!!!