reklama
No Lubeka jest bardzo ladnym historycznym miastem. Za narty to ja dziekuje, ale spacerki zimowe jak najbardziej. Do rodzinki mamy 1200km, wszyscy mieszkaja na Podkarpaciu. Nie bylo mnie tam juz rowno 2 lata, ale siostra z rodzina i mamcia zapowiedzieli sie na wakacjach.Anapi Byłam kiedyś w LubekuChyba tam, promem z PL płynęliśmy na wycieczkę... pamiętam, że bardzo mi sie podobało
To wy możecie, do nas np zimą przyjechac na nartyBo mamy w fajną miejscówke 40 minut drogi tylko
Biedna jesteś, że tak daleko masz do PLRodzinka pewnie tutaj jest... Ja do moich będę miała nie tak dużo, ale i tak prawie 300km :/
mrsmoon super zestawienie, ale u Ciebie tylko brzusio rosnie!
mrsmoon mi się zaczal obnizac jakos kilka dni po tym jak zaczęło kłuc... WIęc wszystko przed tobą. ale mój się obniżył i narazie zostaje załadowany

Anapi biedna, to musi byc ciężko tak daleko od rodziny
Ale fajnie że przyjadą na wakacje 
Anapi biedna, to musi byc ciężko tak daleko od rodziny
LauLau
Fanka BB :)
mrsmoon, super zestawienie !!! i super brzuszek !!
nadzieja, śliczny brzuszek !!! taki kształtny i całkiem pokaźny ...
udało mi się zerknąc trochę wstecz .... Mamusia czerwcowa, Icak, Doris, Marta, Asinka, Katamisz, Molleque, Doggi ... Wasze maluchy też mają piękne mieszkanka !!! aż żal się będzie z nimi rozstawać ;-)
a na mnie znów patrzą jak na świra, jak mówię, że to 9 miesiąc
37 tydzień ...

ale i tak jest większy niż w pierwszej ciąży :-) 100 raczej przekroczona ;-)
nadzieja, śliczny brzuszek !!! taki kształtny i całkiem pokaźny ...
udało mi się zerknąc trochę wstecz .... Mamusia czerwcowa, Icak, Doris, Marta, Asinka, Katamisz, Molleque, Doggi ... Wasze maluchy też mają piękne mieszkanka !!! aż żal się będzie z nimi rozstawać ;-)
a na mnie znów patrzą jak na świra, jak mówię, że to 9 miesiąc

37 tydzień ...

ale i tak jest większy niż w pierwszej ciąży :-) 100 raczej przekroczona ;-)
Ostatnia edycja:
Mamusia czerwcowa, Icak, Doris, Marta, Asinka, Katamisz, Molleque, Doggi ... Wasze maluchy też mają piękne mieszkanka !!! aż żal się będzie z nimi rozstawać ;-)
Mi nie będzie żal
btw piękny zgrabniutki malutki brzunio !! Zazdroszczę !!
Nadzieja:)
Fanka BB :)
doggi to samo chcialam napisac apr. brzuszka mrs, ze dosc wysoko jak na ten tydzien sie trzyma. Moj jest prawie 2 tyg mlodszy i mam wrazenie, ze jest juz nizej. ale bardzo ladny i ksztaltny
jol ale maluski, nastepna dzidzia stoi chyba nabacznosc
jol ale maluski, nastepna dzidzia stoi chyba nabacznosc
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dziewczyny macie naprawdę piękne brzuszki aż miło takie cuda oglądać