reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

kochane, naszło mnie na podsumowanie

7.01
Zdjęcie0295.jpg
27.01
Zdjęcie0297.jpg
17.02
Zdjęcie0332.jpg
8.03
Zdjęcie0353.jpg
28.03
Zdjęcie0353.jpg
13.05

Zdjęcie0425.jpgZdjęcie0427.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0425.jpg
    Zdjęcie0425.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie0427.jpg
    Zdjęcie0427.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Doggi no chyba tak, a tu już czas najwyższy, żeby zaczął się obniżać...ale kłucie w szyjce mam od wczoraj, więc może w końcu coś się ruszy - mam nadzieję

Anapi Byłam kiedyś w Lubeku :) Chyba tam, promem z PL płynęliśmy na wycieczkę... pamiętam, że bardzo mi sie podobało :)
To wy możecie, do nas np zimą przyjechac na narty :D Bo mamy w fajną miejscówke 40 minut drogi tylko :D

Biedna jesteś, że tak daleko masz do PL :( Rodzinka pewnie tutaj jest... Ja do moich będę miała nie tak dużo, ale i tak prawie 300km :/
No Lubeka jest bardzo ladnym historycznym miastem. Za narty to ja dziekuje, ale spacerki zimowe jak najbardziej. Do rodzinki mamy 1200km, wszyscy mieszkaja na Podkarpaciu. Nie bylo mnie tam juz rowno 2 lata, ale siostra z rodzina i mamcia zapowiedzieli sie na wakacjach.

mrsmoon super zestawienie, ale u Ciebie tylko brzusio rosnie!

mrsmoon mi się zaczal obnizac jakos kilka dni po tym jak zaczęło kłuc... WIęc wszystko przed tobą. ale mój się obniżył i narazie zostaje załadowany :D :p

Anapi biedna, to musi byc ciężko tak daleko od rodziny :( Ale fajnie że przyjadą na wakacje :)

mrsmoon, super zestawienie !!! i super brzuszek !!
nadzieja, śliczny brzuszek !!! taki kształtny i całkiem pokaźny ...
udało mi się zerknąc trochę wstecz .... Mamusia czerwcowa, Icak, Doris, Marta, Asinka, Katamisz, Molleque, Doggi ... Wasze maluchy też mają piękne mieszkanka !!! aż żal się będzie z nimi rozstawać ;-)

a na mnie znów patrzą jak na świra, jak mówię, że to 9 miesiąc :-D
37 tydzień ...
IMGP9403.jpg

ale i tak jest większy niż w pierwszej ciąży :-) 100 raczej przekroczona ;-)

Ostatnia edycja:
doggi to samo chcialam napisac apr. brzuszka mrs, ze dosc wysoko jak na ten tydzien sie trzyma. Moj jest prawie 2 tyg mlodszy i mam wrazenie, ze jest juz nizej. ale bardzo ladny i ksztaltny
jol ale maluski, nastepna dzidzia stoi chyba nabacznosc :)

reklama