reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
dzięki ramari :-) a co do pępka to tez mnie tam czasem kłuje i boli ale wydaje mi się że tak jak u saffi dzidziol cos od środka wyrabia, a pępol mam wielki jak krater wulkanu:-Dmaksymalnie wciągnięty do środka :confused:

Nadzieja super brzuszek :-)

Ja mam 105 cm w najszerszym miejscu i śmiałam się że mój tato ma 115 i ja do tego max chce dojść ale nie przekroczyć ;-)

wow, to nie wiedziałam ze tak to jest u was.. ja się niedługo wyprowadzam do zgorzelca/goerlitz i myślałam, że do niemiec będziemy isc sie obkupywac :p a tu chyba jednak PL pozostaje na zakupy warzywno owocowe :)
U nas oplaca sie kupowac -chemie i kosmetyki, ubrania na SSV i WSV (letnia i zimowa wyprzedaz), owoce, warzywa, mieso, pieczywo - zdecydowanie w ojczyznie - ceny i jakos duzo lepsza (wczoraj kupilam bochenek chleba za 2,5€ :szok:)
Ale fajnie Ci bedziesz mogla sobie wybierac dwa kraje na zakupy, nam jest niestety daleko do Polski.

A gdzie mieszkacie o ile mogę zapytac? My się nawet zastanawiamy czy nie kupic jakiegos opuszczonego pałacyku w gorelitz, bo tam dosc tanio jest a dużo ludzi przeniosło sie na zachód jak zburzono mur :) a autostrady są dookoła więc wszedzie generalnie blisko :)

A gdzie mieszkacie o ile mogę zapytac? My się nawet zastanawiamy czy nie kupic jakiegos opuszczonego pałacyku w gorelitz, bo tam dosc tanio jest a dużo ludzi przeniosło sie na zachód jak zburzono mur :) a autostrady są dookoła więc wszedzie generalnie blisko :)

no wlasnie luknelam na mapke, do mnie masz prawie 600km. Mieszkam w Lübeck (Lubeka) in Schleswig Holstein, prawie nad samym morzem (mozecie nas odwiedzic latem :-)) . Mieszkac w Niemczech, ale blisko Polski naprawde sie oplaca (opieka socjalna i medyczna w DE i zakupy w PL).

reklama
Anapi Byłam kiedyś w Lubeku :) Chyba tam, promem z PL płynęliśmy na wycieczkę... pamiętam, że bardzo mi sie podobało :)
To wy możecie, do nas np zimą przyjechac na narty :D Bo mamy w fajną miejscówke 40 minut drogi tylko :D

Biedna jesteś, że tak daleko masz do PL :( Rodzinka pewnie tutaj jest... Ja do moich będę miała nie tak dużo, ale i tak prawie 300km :/