reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
dzięki ramari :-) a co do pępka to tez mnie tam czasem kłuje i boli ale wydaje mi się że tak jak u saffi dzidziol cos od środka wyrabia, a pępol mam wielki jak krater wulkanu:-Dmaksymalnie wciągnięty do środka :confused:

Nadzieja super brzuszek :-)

Ja mam 105 cm w najszerszym miejscu i śmiałam się że mój tato ma 115 i ja do tego max chce dojść ale nie przekroczyć ;-)

wow, to nie wiedziałam ze tak to jest u was.. ja się niedługo wyprowadzam do zgorzelca/goerlitz i myślałam, że do niemiec będziemy isc sie obkupywac :p a tu chyba jednak PL pozostaje na zakupy warzywno owocowe :)
U nas oplaca sie kupowac -chemie i kosmetyki, ubrania na SSV i WSV (letnia i zimowa wyprzedaz), owoce, warzywa, mieso, pieczywo - zdecydowanie w ojczyznie - ceny i jakos duzo lepsza (wczoraj kupilam bochenek chleba za 2,5€ :szok:)
Ale fajnie Ci bedziesz mogla sobie wybierac dwa kraje na zakupy, nam jest niestety daleko do Polski.

A gdzie mieszkacie o ile mogę zapytac? My się nawet zastanawiamy czy nie kupic jakiegos opuszczonego pałacyku w gorelitz, bo tam dosc tanio jest a dużo ludzi przeniosło sie na zachód jak zburzono mur :) a autostrady są dookoła więc wszedzie generalnie blisko :)

A gdzie mieszkacie o ile mogę zapytac? My się nawet zastanawiamy czy nie kupic jakiegos opuszczonego pałacyku w gorelitz, bo tam dosc tanio jest a dużo ludzi przeniosło sie na zachód jak zburzono mur :) a autostrady są dookoła więc wszedzie generalnie blisko :)

no wlasnie luknelam na mapke, do mnie masz prawie 600km. Mieszkam w Lübeck (Lubeka) in Schleswig Holstein, prawie nad samym morzem (mozecie nas odwiedzic latem :-)) . Mieszkac w Niemczech, ale blisko Polski naprawde sie oplaca (opieka socjalna i medyczna w DE i zakupy w PL).

reklama
Anapi Byłam kiedyś w Lubeku :) Chyba tam, promem z PL płynęliśmy na wycieczkę... pamiętam, że bardzo mi sie podobało :)
To wy możecie, do nas np zimą przyjechac na narty :D Bo mamy w fajną miejscówke 40 minut drogi tylko :D

Biedna jesteś, że tak daleko masz do PL :( Rodzinka pewnie tutaj jest... Ja do moich będę miała nie tak dużo, ale i tak prawie 300km :/