reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
i ja sie zmierzylam w koncu w pasie i szczerze powiem myslalam, ze jest gorzej 104, tylko 40 cm wiecej
justynka1
Mamusia Antoniusia
Nadzieja bardzo ładny brzuszek, zgrabniutki
U nas oplaca sie kupowac -chemie i kosmetyki, ubrania na SSV i WSV (letnia i zimowa wyprzedaz), owoce, warzywa, mieso, pieczywo - zdecydowanie w ojczyznie - ceny i jakos duzo lepsza (wczoraj kupilam bochenek chleba za 2,5€ )wow, to nie wiedziałam ze tak to jest u was.. ja się niedługo wyprowadzam do zgorzelca/goerlitz i myślałam, że do niemiec będziemy isc sie obkupywac a tu chyba jednak PL pozostaje na zakupy warzywno owocowe
Ale fajnie Ci bedziesz mogla sobie wybierac dwa kraje na zakupy, nam jest niestety daleko do Polski.
A gdzie mieszkacie o ile mogę zapytac? My się nawet zastanawiamy czy nie kupic jakiegos opuszczonego pałacyku w gorelitz, bo tam dosc tanio jest a dużo ludzi przeniosło sie na zachód jak zburzono mur a autostrady są dookoła więc wszedzie generalnie blisko
A gdzie mieszkacie o ile mogę zapytac? My się nawet zastanawiamy czy nie kupic jakiegos opuszczonego pałacyku w gorelitz, bo tam dosc tanio jest a dużo ludzi przeniosło sie na zachód jak zburzono mur a autostrady są dookoła więc wszedzie generalnie blisko
no wlasnie luknelam na mapke, do mnie masz prawie 600km. Mieszkam w Lübeck (Lubeka) in Schleswig Holstein, prawie nad samym morzem (mozecie nas odwiedzic latem :-)) . Mieszkac w Niemczech, ale blisko Polski naprawde sie oplaca (opieka socjalna i medyczna w DE i zakupy w PL).
reklama
Anapi Byłam kiedyś w Lubeku Chyba tam, promem z PL płynęliśmy na wycieczkę... pamiętam, że bardzo mi sie podobało
To wy możecie, do nas np zimą przyjechac na narty Bo mamy w fajną miejscówke 40 minut drogi tylko
Biedna jesteś, że tak daleko masz do PL Rodzinka pewnie tutaj jest... Ja do moich będę miała nie tak dużo, ale i tak prawie 300km :/
To wy możecie, do nas np zimą przyjechac na narty Bo mamy w fajną miejscówke 40 minut drogi tylko
Biedna jesteś, że tak daleko masz do PL Rodzinka pewnie tutaj jest... Ja do moich będę miała nie tak dużo, ale i tak prawie 300km :/