reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

doris śliczny masz brzuszek i potwierdzam ,że również widoczne jest jego obniżenie od ostatnich fotek.Ale chyba już najwyższa pora na obniżanie się naszych brzuszków:)

marta śliczny domek Norberta:) Tak w ciuszkach nie widać czy się obniżył ale pewnie już tak.Można to wyczuć wkładając rękę pod biust lub jak dziewczyny piszą jak siadasz to czujesz brzuch na kolanach...

reklama
Śliczne brzuchatki:):):)

Mi też brzuch opadł:) prawie że na kolana he he he .... i też siedze jak facet:) ciężko mi nogę na nogę założyć a to była zawsze moja pozycja do siedzenia...:) tak mi się wydaję że to że opada brzuch to nie dlatego że bedziemy zaraz rodzić tylko pod wpływem ciężaru.. mi z kolei dzidzuś bardzo naciska na pęcherz...aż tak mnie szczypie i kłuje.. Wy też tak macie???? a bolą was brzuchy jak na okres? bo mnie od kilku dni pobolewa właśnie tak w dole brzucha jakby zaraz miała okres dostać........ tylko ja nie wiem czy to właśnie tak objawiają się skurcze.. aż wstyd przyznać..2 ciąża a ja nie wiem jak wyglądają skurecze..

No więc boli mnie tak jak na @ najpierw delikatnie, później ból się nasila i puszcza.. i to sie zdarza tak kilka razy dziennie.. czasami boli bardzo mocno... jak myślicie? to są te przepowiadające skurcze???? czy co to? może naciągająca się macica? bo przecież na tym etapie ciązy bobasek bardzo bardzo szybko przybiera na wadzę! Kobietki które rodziły SN powiedzcie do czego ten ból przyrównać...

Dzastina - mi się wydaje że to są te przepowiadające, ja miałam tak kilka razy ale były nieregularne wiec lekarz powiedział że wszystko ok i tak powinno być na tym etapie ciąży, ale na Twoje ostatnie pytanie Ci nie odpowiem bo ja należę do pierwiastków ;-)

Dzastina tak dokladnie wygladaja moje skurcze. Brzuch twardnieje nagle, bol nasila sie i puszcza po ok 30sek. Zwykle musze sie zatrzymac i przytrzymac czegos.

Dzastina tak dokladnie wygladaja moje skurcze. Brzuch twardnieje nagle, bol nasila sie i puszcza po ok 30sek. Zwykle musze sie zatrzymac i przytrzymac czegos.

Mój ból trwa dłużek ok 2-3 minuty nasila się bardzo... czasami budzi mnie w nocy. Ale mi brzuch nie twardnieje tylko czuję jak mały się wypina. To jak są to te przepowiadające to znaczy że od nich się szyjka nie skraca? Boję się ze się rozsypie przed planowaną cesarką:(
Nie boję się bólu... nie nie to nie o to chodzi tylko panicznie boję się o Oliśka... żeby mu nic nie było.

Doris martaśliczne brzucholki:-)

Drzastinaja nogę na nogę to już dawno nie mogę założyć,nawet jak jakimś cudem mi sie uda to zaraz szybko ześlizguje sie ;-)
Bóle miałam też jak na miesiączkę jakieś dwa dni temu,ale to tak jak któraś napisała że to takie przepowiadające ale nigroźne podobno.
Brzuchol mam wrażenie że mi sie obniżył,ale on jakoś nigdy za wysoko nie był.

reklama
Doris śliczny brzusio i to twoja 3 - cia ciąża!!! aż trudno uwierzyć, bo taki jędrny i zgrabniutki - gratuluje :-)

Marta pięknie wyglądasz :-) a domek Norberta - rewelacja