reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Hej dziołszki...

Ależ jesteście pikne!!! I macie takie ładne domeczki dla swoich pociech:)
Odnośnie "głupkowatych" dogaduszek na temat brzucha to mnie też nie oszczedzają..
Np. Mój szwagier jak mnie widzi to odrazu pyta " a ty długo jeszcze bedziesz tak chodzić? bo ci ten brzuch pęknie " ( a sam ma balona 2 x większego) więc ja go pytam... a tobie ten brzuch nie pęknie? bo ja niedługo się go pozbęde a ty? albo wkurza mnie jak ktoś mnie pyta.. " ty jeszcze chodzisz" no a co mam na wózku inwalidzkim jeździć? bez sensu... uwielbiam takch ludzi którzy mają zero taktu.. żenada... no ale jedynie co to możemy to olać bo szkoda nerwów na jakichś gamoni:)

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :-)
Ale faktycznie wydaję mi się,że mam już obniżony brzuch. Wcześniej nie mogłam wsadzić ręki pod biust, a teraz już normalnie :-p Tymkowi się chyba śpieszy na ten świat ;-) I tak mam jakieś dziwne przeczucie,że urodzę koło 12 czerwca

mollekuqe ślicznie na tych zdjęciach wyszłaś:tak:

dziewczyny ja mam tylko 163cm,mój D.ma prawie 200cm,wyglądam przy nim jak dziecko:-D

Asinka niech Tymek jeszcze posiedzi w swoim apartamencie, a nawet gdyby się pojawił 12.06 to juz będzie donoszony :tak:
Ja chce żeby hanka koniecznie doczekała czerwca, a najlepiej niech wyłazi ok 10.06 czyli idealnie koniec 40tc
Dzastina no niech ten szwagier się puknie w czoło, co za tupet :confused:

Asinka - a czemu akurat myślisz o 12 czerwca, masz jakieś info od lekarza czy to po prostu przeczucie? aaa no i z tym obniżeniem brzuszka to ja też tak mam, przestrzeń między piersiami a brzuchem zrobiła mi się znacznie większa niż wcześniej, nawet teraz jak siedzę to muszę się rozkraczać jak facet bo inaczej ciężko się siedzi ale wydaje mi się że to po prostu jest też czas kiedy to musi nastąpić, w końcu mamy już połowę 8 mca ciąży i już niedługo koniec

Mamusia, to takie moje czyste przeczucie :-) Chociaż śmiałam się jak byłam na tym usg 4D jak lekarz przy pomiarze główki, powiedział mi,że przewidywany termin, to... 12 czerwca :-D Wiem,że to nie miarodajne, ale pogłębiło moje przeczucie. W każdym razie ja wiem,że nie wytrzymam do terminu... A z siedzeniem jak chłop, to coś wiem. Chodzę jak pokraka :-D haha

Katamisz sliczny brzusio i widoczne żebra;-):-)
Anapi widac ten wóz
Asinka brzuszek cudny:tak:
Ogitu jaki ten twoj teśc "błyskotliwy":baffled:
MOllekuqe jaki brzuszek orąglutki, fajny:tak:
Doggi wcale nie widac ze brzuzek ma 105 cm, ja mam chyba 102, a wydaje mi sie moj wieeekszy. Sliczniutki
Justynka Koalinkowy domek sliczny
Marta faktycznie widac fach w rękach, sliczne zdjecia

reklama