reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Anapi no wielki wóz nie ma co!!!! Moje to porozrzucane po caaaałym ciele są nie tworząc NIC tylko wielki bałagan :p

katamisz no domciu duży, ale to już taaaak daleko... i jaka chudzina!! No i co z tego że brzuszek duży skoro ma tak pięęęęękny kształt?! I tak jak Justynka mówi, pięknie się odznacza od reszty!!

Asinka ja nie rozumiem masz przeciez zgrabne brzusio!! Wcale nie jest wielki !!

molekuqe no chatka jak ta lala !! :)

reklama
dziewczyny świetnie wyglądacie! Takie gładkie te wasze brzuszki, ja już nie pokażę moich rozstępów:(

Justynka wyglądasz na tych zdjęciach jakbyć była bardzo wysoka! Niezła laska jesteś i brzuszek rzeczywiście bardzo podrósł:)

Doggi mój jest taki jak twój normalnie (chodzi o wysokość) więc trudno mi stweirdzić czy opadł, ale to widzą tylko najbliżsi. Piękne komentarze do zdjęć:) Ale chyba żadna z nas nie zauważyła opisywanych przez ciebie niedciągnięć:)

katamisz no u ciebie rzeczywiście widać żebra:) I jak na +22kg wyglądasz świetnie, musiałaś być chucherkiem przed ciążą!

Asinka twój brzusui podobny do mojego, nawet ostatnio w realu mogłyśmy porównać:)

molleque bardzo łądne zdjęcia! Brzuszek też już dorodny:)

Ogitu ale tekst... super żarcik, ubaw po pachy. Naprawdę poziom niektórych tekstów w stosunku do nas jest powalający. Ja już nie zwracam uwagi na to co do mnie mówią, wlatuje jednym uchem i wylatuje drugim. Inaczej nie wychdoziłabym z domu. Tekst o bliźniakach to żarcik nr 1 dla wszystkich wokół. Szczególnie facetów z brzuszkami. Ostatnio jak mnie jeden taki zapytał czy mam blixniaki czy trojaczki zapytałam go, kiedy on ma termin (wielki brzuch wystawał mu spod koszulki). Prawie się obraził. Burak.

Tekst o bliźniakach to żarcik nr 1 dla wszystkich wokół. Szczególnie facetów z brzuszkami. Ostatnio jak mnie jeden taki zapytał czy mam blixniaki czy trojaczki zapytałam go, kiedy on ma termin (wielki brzuch wystawał mu spod koszulki). Prawie się obraził. Burak.

Super!!

Kumpel mojego taty taki z wieeeelkim grubym wystajacym poza koszulkę (zAWSZE) brzuchem też mi ciśnie na brzuch jak mnie widzi... ale na to zawsze mój tata mówi "Paweł jestes ostatnią osobą która powinna komentowac czyjś brzuch" :D Ja juz przestałam reagowac na takie zaczepki i tylko mówie (jak ktos mi ciśnie) "Jak chcesz komuś podokuczac to zacznij od siebie, bo powodów masz sporo!!" i koniec tematu :D:p

Traschka - tak trzymać :-)
Antar - ja wcale nie uważam, że mały brzuch to zgryz dla ciężarówki. Ja się b. cieszę, że jestem samoobsługowa - np. z golenie ;-). Z moim wzrostem z dużym, bym wyglądała jak kulka...
Jeśli chodzi o mój wygląd to słyszałam tylko miłe komentarze, że super wyglądam no i przeczę tezie, że dziewczynki wyciągają urodę z mam. :tak:
Może ja też sobie jakąś fotkę dziś strzelę i obwód brzuszka zmierzę...

Mi na początku ciązy mówili, że będzie dziewczynka bo źle wyglądam i ona odbiera mi urodę... :/ (ale wtedy ja byłam wykonczona bo źle znosilam poczatki ciąży, byłam ogólnie rozbita i cały czas spałam) ale od połowy drugiego trymestru mówią mi, że wyglądam jak dawniej i czy napewno bedzie dziewczynka bo brzucha nie mam bardzo dużego i że ładnie wyglądam oraz kwitnąco (ja oczywiscie tak sie nie czuje :p)

Witajcie Brzuszki!
Własnie zobaczyłam nowe fotki i chcę powiedzieć do każdej mamusi, że super się prezentujecie!!!! takie urocze te brzuszki, że nie będę opisywać pojedyńczo bo każdy urokliwy!!!
to już zaraz koniec więc ostatnie takie fotki...później każda będzie dumnie prezentować swoją Pociechę!!!
pozdrawiam

Ale brzuszków od wczoraj:)))! Duże bez wyjątku te Wasze brzunie no i większość już weszła albo wchodzi w 9 miesiąc wiec mają prawo się obniżać. Mi się wydaje że mój jest nisko przez to pośladkowe ułożenie i po prsotu tak się akurat "układa".

reklama
Doggi fajny brzunio, nie szalej z nim za bardzo żeby Ola jeszcze posiedziała
Katamisz rewelacja z tymi żebrami, robi wrażenie kształt, ale +22 niemożliwe
Asinka zgrabny brzusio
Molleque też bardzo ładny domek i ty taka szczęśliwa
Ogitu komentarz teścia daremny, zero wrażliwości - zirytowałam się :dry: