reklama
Doggy no rzeczywiście brzuszek masz nisko
I jest taki ...odpowiedniej wielkości, taki zbliżony do mojego trochę.
A wiecie co zauważyłam ? Teraz mam brzuch takiego kształtu że jakiekolwiek spodnie czy leginsy z gumką ciażową tworzą namiot między łonem a brzuchem, nic nie przylega bo brzuszek tak gwałtownie wyrwał do przodu od dołu.
A wiecie co zauważyłam ? Teraz mam brzuch takiego kształtu że jakiekolwiek spodnie czy leginsy z gumką ciażową tworzą namiot między łonem a brzuchem, nic nie przylega bo brzuszek tak gwałtownie wyrwał do przodu od dołu.
Antar ja też wszystko w zasadzie nosze pod brzuchem, bo jak był wyżej to tak jakoś mi się lepiej układało, a teraz jest taki że od góry bardziej płaski i ku dołowi się silnie powiększa i przez to zjeżdża mi wszystko... Jak jestem w domu to sobie moge podciągnac i się trzyma bo siedze albo leże, ale jak zrobie parę kroków to mi i tak zjeżdżają ledżynsy w dół 
Anapi ja tych pieprzyków nie dzierżę
Na buziulce mam też i na rękach i nogach, tylko na pleach mam mało 
Kati nooo ja tez jak siedze sobie rozkraczona (a teraz to juz cały czas tak siedzę) to brzuch między nogami mam, no i jak siedzę to mi się nie ściska już z cyckami, bo tak brzuch z biustem miały wieczną walkę gdy siedzialam, a teraz swobodnie siedzę
Anapi ja tych pieprzyków nie dzierżę
Kati nooo ja tez jak siedze sobie rozkraczona (a teraz to juz cały czas tak siedzę) to brzuch między nogami mam, no i jak siedzę to mi się nie ściska już z cyckami, bo tak brzuch z biustem miały wieczną walkę gdy siedzialam, a teraz swobodnie siedzę
Wielki Woz na rece (dokladnie tak wygladaja jak gwiazdozbior).
Łeeeee chciałabym zobaczyc!! Moje nie tworzą żadnych konstelacji ;(
reklama
katamisz
Fanka BB :)
justynka duży ten Twój brzuszek!!Kurcze a był długi czas najmniejszy na forum a tu popatrz jak wyskoczył 
doggi śliczny brzuszek masz i wcale nie jest wielki jak na ten tydzień.Ogólnie super ujęcia i ja tam bałaganu nie widziałam w łazience czy brudnego lustra
Już nie szukaj sobie kolejnych pomieszczeń do sprzątania co?? 
Tak wogóle to wszystkie nasze brzuszki są tak samo piękne prawda??Ale ileż można je dzwigać??!!Ja mam dosyć.
Obiecałam Wam wrzucić fotki z dzisiaj- z moim obniżonym brzuchem i w końcu widocznymi żebrami!! To wklejam w negliżu a co...
37 tc i 1 dzień
Ja to dopiero mam brudne lustro
Sorki

doggi śliczny brzuszek masz i wcale nie jest wielki jak na ten tydzień.Ogólnie super ujęcia i ja tam bałaganu nie widziałam w łazience czy brudnego lustra
Tak wogóle to wszystkie nasze brzuszki są tak samo piękne prawda??Ale ileż można je dzwigać??!!Ja mam dosyć.
Obiecałam Wam wrzucić fotki z dzisiaj- z moim obniżonym brzuchem i w końcu widocznymi żebrami!! To wklejam w negliżu a co...
37 tc i 1 dzień
Ja to dopiero mam brudne lustro

Ostatnia edycja: