reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
brzuszek jak malowany :-)
myslę,że kazda z nas ma brzuszek odpowiednio do wagi czy budowy ciała...nie ma reguły...każdy jest piekny...na mnie zawsze robiły wrażenie kobiety w ciąży!!!przecież to akie piękne nosić pod serduszkiem Maluszka:-)

Oto mój brzuniu
w 19tc
BRZUNIO.jpg

w 27tc
IMG_0026 kopia.jpg

i w 32tc ( nie mam póki co bardziej roznegliżowanego :) )
3.jpg

....i myslę,że jeszcze pewnie urośnie..a niech rośnie..w końcu to dla dobra Maluszka!!!!

hehe, to idziemy prawie łeb łeb ;)
dubeltówka widzę, że Joasia będzie miała zbliżoną datę urodzenia do córci aniołci :) Mała skończy 3 latka za 48 dni i na świat przyjdzie jej sistahhh tez pewnie jakos za około 5o parę co :) :)
Dokładnie 3 lata i tydzień różnicy będzie jak Asia urodzi się w terminie:-)Ja mam nadzieję, że mała nie zrobi Emilce psikusa i nie zechce urodzić się tego samego dnia, bo już plany na przyjęcie urodzinowe układam w głowie i nie chciałabym Emilki zostawiać w jej urodziny;-)

Shalimar figura pierwsza klasa, zarówno przed ciążą i teraz, brzuszek bardzo kształtny, pewnie szybko wrócisz do formy po porodzie, zazdroszczę:tak:

Marta laseczka z Ciebie nie ma co, świetnie wyglądasz bardzo modna mama z Ciebie:tak:

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny, miło słyszeć przyjemne opinie, choć czuję się jak mały słonik :-)zwłaszcza gdy próbuję się podnieść...z 50 na 64 to coś znaczy ;-)
szkoda,że Was nie widzę, choc myślę, że każda z Nas podobnie na tym etapie ciąży:-)

Shilimar wow jakie fajne porównanie :-), pewnie po porodzie bedzie ci łatwo zrzucić ten brzusio i szybko wrócisz do formy :-)

Marta
super brzusio :-) zdjęcie też takie urokliwe :-)

A my często wklejamy nasze brzusie cofnij sie kilka stron, bo po świetach to dużo nas wklejało nowe zdjecia ja też ;-)

Ostatnia edycja:
znalazłam jeszcze fotki -jedne z moich ulubionych ;-) pierwszy raz dzielę się nimi oficjalnie :zawstydzona/y:ale Wy również jesteście przyszłe mamuśki, więc wszystko pozostaje "w rodzinie" ;-)
27tc (5tyg.temu )
Rysunek1.jpgRysunek2.jpg
2.jpg

reklama