reklama
Marta6nz
Fanka BB :)
brzuszek jak malowany :-)
myslę,że kazda z nas ma brzuszek odpowiednio do wagi czy budowy ciała...nie ma reguły...każdy jest piekny...na mnie zawsze robiły wrażenie kobiety w ciąży!!!przecież to akie piękne nosić pod serduszkiem Maluszka:-)
Oto mój brzuniu
w 19tc

w 27tc

i w 32tc ( nie mam póki co bardziej roznegliżowanego
)

....i myslę,że jeszcze pewnie urośnie..a niech rośnie..w końcu to dla dobra Maluszka!!!!
myslę,że kazda z nas ma brzuszek odpowiednio do wagi czy budowy ciała...nie ma reguły...każdy jest piekny...na mnie zawsze robiły wrażenie kobiety w ciąży!!!przecież to akie piękne nosić pod serduszkiem Maluszka:-)
Oto mój brzuniu
w 19tc

w 27tc

i w 32tc ( nie mam póki co bardziej roznegliżowanego

....i myslę,że jeszcze pewnie urośnie..a niech rośnie..w końcu to dla dobra Maluszka!!!!
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Dokładnie 3 lata i tydzień różnicy będzie jak Asia urodzi się w terminie:-)Ja mam nadzieję, że mała nie zrobi Emilce psikusa i nie zechce urodzić się tego samego dnia, bo już plany na przyjęcie urodzinowe układam w głowie i nie chciałabym Emilki zostawiać w jej urodziny;-)hehe, to idziemy prawie łeb łeb
dubeltówka widzę, że Joasia będzie miała zbliżoną datę urodzenia do córci aniołciMała skończy 3 latka za 48 dni i na świat przyjdzie jej sistahhh tez pewnie jakos za około 5o parę co
![]()
![]()
Shalimar figura pierwsza klasa, zarówno przed ciążą i teraz, brzuszek bardzo kształtny, pewnie szybko wrócisz do formy po porodzie, zazdroszczę

Marta laseczka z Ciebie nie ma co, świetnie wyglądasz bardzo modna mama z Ciebie

Ostatnia edycja:
Marta6nz
dzięki dziewczyny, miło słyszeć przyjemne opinie, choć czuję się jak mały słonik :-)zwłaszcza gdy próbuję się podnieść...z 50 na 64 to coś znaczy ;-)
szkoda,że Was nie widzę, choc myślę, że każda z Nas podobnie na tym etapie ciąży:-)
szkoda,że Was nie widzę, choc myślę, że każda z Nas podobnie na tym etapie ciąży:-)
Shilimar wow jakie fajne porównanie :-), pewnie po porodzie bedzie ci łatwo zrzucić ten brzusio i szybko wrócisz do formy :-)
Marta super brzusio :-) zdjęcie też takie urokliwe :-)
A my często wklejamy nasze brzusie cofnij sie kilka stron, bo po świetach to dużo nas wklejało nowe zdjecia ja też ;-)
Marta super brzusio :-) zdjęcie też takie urokliwe :-)
A my często wklejamy nasze brzusie cofnij sie kilka stron, bo po świetach to dużo nas wklejało nowe zdjecia ja też ;-)
Ostatnia edycja:
Nadzieja:)
shalimarwow jaki six pack. Super brzuszek I jaki naoliwiony
))
marta swietne fotki. Mama z ciebie jak z katalogu
)
marta swietne fotki. Mama z ciebie jak z katalogu
Marta6nz
reklama