reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Dziś powiedziałam lekarzowi że 18 kg przytyłam, i sie tylko śmiał.No nie mogę ......zamiast mnie zjeb....to on nic.
Tak więc moja waga prawie 80kg chyba rekord na czerwcówkach .
Tusen
No ja bije twoj record na szyje u mnie 82 a jestem z kija scieta kochana:)))

Shalimar brzuszek bombowy a ty jak swietnie sie trzymasz!!! :tak::tak::tak:
Marta tez super zdiiatka, to profesjonalne?

reklama
oto najświeższe wydanie mojego brzuszka ;-)
Rysunek2.jpg
Zobacz załącznik 352142

..fotki robię sama, ponieważ m.in. na tym polegała moja praca ( obróbka zdjęć,reklama,grafika,projekty;-))

marta6nz tak to prawda brzuszek masz prześliczny i cudne te foteczki Twoje jak z sesji u fotografa normalnie!!Sama bym chętnie na taką sesję się wybrała!!

Marta zazdroszczę zdjęć, wyglądają jak z profesjonalnej sesji. Sama bym sobie taką strzeliła ale z dwojga do wyboru wybrałam krew pępowinową;)
Schalimar brzuszke masz rzeczywiście fajny, duży, jędrny i wogóle. Nie wiem jakie znaczenie ma wiek, waga czy predyspozycje genetyc zne, ale ja po pierwszej ciąży wogóle nie widziałam tego że w niej kiedyś byłam ,a skóra sama wróciła do formy, wiec głowa do góry i skończ z tą obsesją, bo maleństwo jest dużo ważneijsze niż stan skóry czy jakiś tam kaloryfer- zresztą hormony już swoje zrobią i nawet w lustro nie spojrzysz:)
Wogóle spore macie brzuszki, ja mam 95 cm w obwodzie i tylko jakieś 7 ( teraz pewnie więcej) kilo na plusie. Gdyby nie usg tez bym się schizowała że coś nie gra.
Też mnie wkurzają potwornie nieskrępowane oceny mojego brzucha, zwłaszcza przez obce osoby. To tak jak ja bym komuś ot tak powiedziała " jesteś płaska jak deska, nie wyglądasz jak kobieta", bo ja słyszę że nie wyglądam na ósmy miesiąc i że mam mikrusi brzszek i czy na pewno wszystko ok...rany mam ochotę wybuchnąć, przecież to moje ciało, moja ciąża i moja sprawa i co więcej nie prosiłam o komentarz. Poza tym dla mnie powiedzenie ciężarnej że ma mały brzuszke ma wydźwięk mocno pejoratywny.

Anapi, figurke masz jak marzenie. tylko brzuszek piękny Ci urósł. pozazdroscic :tak:

Ogitu, śliczny brzuszek i tak jak napisała Kati, nie daj sobie wmówić nic innego :-)

dziewczyny mam pytanie ile ważycie na "ten czas" na plus i ile macie cm w brzuszku?

+15-16kg, w brzuszku niecałe 110cm i chciałabym, zeby jeszcze urósł :-)

..fotki robię sama, ponieważ m.in. na tym polegała moja praca ( obróbka zdjęć,reklama,grafika,projekty;-))

Marta, śliczny masz brzuszek, taki zgrabniutki i wogóle cała super wygladasz :-)
a tych zdjęc to Ci szczerze zazdroszczę :tak:
gdybym mogła sobie pozwolić, to napewno wybrałabym się do fotografa zeby mi jakies fajne zdjecia zrobił na pamiątkę

Shalimar jaka różnica na zdjęciach a brzusio jeszcze urośnie :-)

tak myślisz? strasznie bym chciała, zeby jeszcze urósł przynajmniej odrobinę.
różnica niby jest, ale ciągle wydaje mi sie taki mały

Shalimar...szkoda, że tak rzadko piszesz tu z nami, bo piszesz mądre słowa....
Ja bardzo chętnie bym Ci pomogła i była z Tobą w tej trudnej i pieknej chwili porodu, mieszkam w Szczecinie więc nie wiem w jakiej odległości od Ciebie....

Doris, dziękuję. az się zaczerwieniłam, (nie umiem przyjmować takich słów) :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

/a szczecin i 3mia100 dzieli chyba jakies 300km/

Dziewczyny śliczne brzuszki, każdy jeden :)
Ja komentarzami na temat brzuszka raczej się nie przejmuję, może dlatego, że też z krytycznymi za bardzo się nie spotkałam. Chociaż w zeszłym tygodniu babeczka na przystanku do mnie mówi "o pani to już chyba na dniach będzie rodzić" na co jej mówię, że zostało mi prawie 1,5 miesiąca, to się lekko zdziwiła ;)

Edit:
A co do wagi i obwodu :) U mnie prawie 14 kg na plus i 107cm w brzusiu.

Shalimar, a skąd dokładnie jesteś?

Marta, śliczne fotki :)

Ostatnia edycja:
reklama
shimilar - ale masz ślicznościowy brzusio!!! nie doczytałam, czy masz rozstępy, ale nawet jeśli, to ich nie widać. tylko pozazdrościć!!

Marta6nz - prześliczne fotki :) wyglądaśz kwitnąco :) też bym chciała umieć taką fajną obróbkę zrobić.... ech.

Ja nie wstawiam nowych fotek, bo już niewiele się na zdjęciu różni brzuch od siebie... chyba, że na golasa - ale nie chcę uwieczniać tych meeeeeeeeeeegaśnych rozstępów... wiecie - myślałam, że mam rozstępy przy Krzysiu. Ale to nic w porównaniu z tym co się dzieje teraz... brrrrr.. a obwód brzuszka mam już 127cm....