reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No ale Ty nie debiutujesz w roli ciężarówki no i double trouble ....;-) szczęściara... ja mam takie zatrzęsienie rozstępów, że już się załamałam totalnie... brrrrr

No i ja w siebie od początku "tony chemii" - określenie Taty Młodej

aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Ogitu swietny brzusio, kształtniutki. Nie rozumiem mentalnosci ludzi, oczywiscie niektorych. Dlaczego niektorzy widzac kobiete w ciązy mowia ze ma duuuzy brzuch, a jaki ma miec tuz przed porodem, talia osy raczej nie wchodzi w gre. Przeciez same wiemy jak wygladamy i ze mamy duze brzuszki nie trzeba tego na kazdym kroku podkreslac i komentowac
Aaga rownie nietaktowne i wkurzajace jest mowienie ciazarnej, ze ma malutki brzuszek i wogole nie wyglada na ten etap ciazy. Mi jedna powiedziala, ze powinnnam wiecej jesc bo chyba dziecko jakies niedokarmione mam, a ja wlasnie bylam po usg i lekarz stwierdzil, ze dzidzius jest za maly. Myslalam ze sie poplacze.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Anapi - witaj w klubie i.. olej to 

icak
Fanka BB :)
Anapi, Ogitu fajne brzuszki
a komentarze ludzi są często nietaktowne, powalają mnie te typu "dziwne że wcale nie zbrzydłaś na dziewczynkę" 
Ważne jest żebyśmy mimo większych gabarytów czuły się wyjątkowe i piękne, ja uwielbiam swój brzucholek i siebie w ciąży, piersi mogłyby być tylko mniejsze ;-)

Ważne jest żebyśmy mimo większych gabarytów czuły się wyjątkowe i piękne, ja uwielbiam swój brzucholek i siebie w ciąży, piersi mogłyby być tylko mniejsze ;-)
reklama
Olewam! Ostatnio takiej jednej powiedzialam, ze mam taka figure i maly brzuszek, bo umiem sie pohamowac i nie jem jak swinia - ale miala mine (ona sama przytyla w ciazy 30kg).Anapi - witaj w klubie i.. olej to![]()