reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Dziewczyny, nie dołujcie mnie... ja najstarsza z Was jestem....:-( Ale zamierzam jak najszybciej wrócić do tego co było przed ciążą. Jak na razie żaden rozstęp nie rzucił mi się w oczy :-)

To u mnie rozstepki jak ta lala, ale to z poprzedniej ciazy tak sie teraz ponaciagaly i widoczne sa :wściekła/y: Mam tylko nadzieje, ze na biuscie nic sie nie zrobi, brzuch pal licho ale dekolcik chce odkrywac.

Nutria ja Ci dałam z 19:) A Ty cwaniaro w moim wieku!
;-) widzisz - wystarczy głupi warkoczyk i już ;) poza tym ja w ogóle taka niepoważna jestem...

Dziewczyny, nie dołujcie mnie... ja najstarsza z Was jestem....:-( Ale zamierzam jak najszybciej wrócić do tego co było przed ciążą. Jak na razie żaden rozstęp nie rzucił mi się w oczy :-)

szczęściara... ja mam takie zatrzęsienie rozstępów, że już się załamałam totalnie... brrrrr

U siebie tez pierwsze rozstępy zauważyłam, buuuuuu :-( Jeden po lewej stronie, drugi po prawej. A tak się starałam, smarowałam kremami i nic to nie dało :-(
Nutria, Ty rzeczywiście młodo wyglądasz, gdy Cię zobaczyłam dawałam Ci jakieś 22 :confused: i to już nie była kwestia warkoczyka, bo gdy się widziałyśmy to go nie miałaś ;-)

Witam się znowu po przerwie :) Wczoraj zrobiłam sobie dokładne pomiary wszystkich obwodów i porównałam z tymi sprzed ciąży :) Sama byłam w szoku :) mimo, że biust urósł ze dwa rozmiary, to w obwodzie 1 cm na minus, w biodrach 3 na minus, w najgrubszym miejscu brzuszka tylko 12 na plus. Nogi i ręce bez zmian. Dodam, że mierzyłam się tą samą miarą i w takich samych warunkach (rano, przed śniadaniem) Przecież brzuch mam ogromny, to jakim cudem tylko 12 cm więcej w obwodzie? No i ta moja waga 3 na plus. Jak urodzę będę szczuplejsza niż przed ciążą.

Co do rozstępów to nie wiem, jak to z nimi jest. Sporo miałam już wcześniej po intensywnych ćwiczeniach i rozwoju mięśni a później po dość szybkim przytyciu po hormonach. Teraz mam na brzuchu takiego dłuuugiego jakby siniaka, ale podejrzewam, że to mogą być nowe rozstępy. Zobaczymy jak mała się wykluje ;)

Co do wyglądu, mi nikt nie daje tyle lat, ile mam, nikt też nie wierzy, że mój mąż jest prawie 6 lat młodszy ode mnie ;) ci, którzy nie wiedzą myślą, że jesteśmy rówieśnikami ;)

Mi też na szczęście nie dają tyle lat, ile mam :-) Ja tam jestem zadowolona. Jeszcze nie dawno miałam sytuację jak kupowałam wino na imprezkę w domu, a kobieta w sklepie do mnie czy mam 18 lat... Powiedziałam jej,że mam, a ona i tak chciała dowód. Jak zobaczyła moje 26 lat, to miała taką minę : :szok: a ja płakałam ze śmiechu

To ja wygladam staro, ostatnio dwie babki myslaly ze jestem po 30. No a ze slubnmy wygladamy na rownolatkow, chociaz on jest 10 lat starszy.

reklama