reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Po pierwze piękne brzuszki macie :) WSZTSKIE !!

Co do wieku... heh, mi dają ludzie plus minus 17-18 lat a mam 24, o dowód pytaja mnie od kiedy skonczyłam 19 lat :p z czym wczesniej nie miałam problemu... jak mam makijaz wygladam na moje lata powiedzmy,ale bez make up-u to nastolatka :D moja siostra o 4 lata młodsza wygląda na starszą, i tak tez się zachowuje... wszyscy zawsze nam mówią, że my to jakbysmy sie pozamieniały rolami bo ja i wyglądam i zachowuje się jak takie młode dzikie dziewcze, a moja siostra taka powazna, ułozona, grzeczna.. Moja babcia ostatnio powiedziała ze mam sie ogarnac bo ja matka bede to sie wkurzylam bo co ja robie? To ze sie smieje duzo i zartuje to co matce juz nie wypada? Naprawde wkurzyc sie mozna !! :) :p

reklama
Ja rozstepow u siebie zadnych nowych nie zauwazylam, ale mialam
o nich dzisiaj sen- snilo mo sie, ze mialam caly brzuch w nich a byly takie glebokie I szerokie jakby mnie ktos siekiera pocia. Oby to nie byl sen proroczy...:((

super apartamentowiec :) i nie masz sie czego wstydzić :tak:

chyba mało której podoba sie własny brzuszek mnie mój też się nie podoba, ale przeciez go nie odczepie :-) właszcza jak teraz cały jest w rozstępach kropkach i bąbelkach :( ale to i tak najfajniejszy wantuch :-)

a twój jest taki fajny i kształtny :-)

No ja podgladalam Was ale jakos nie mam mobilizacji, czasem jestem czasem nic mi sie nie chce i mialam jakis 'zly nastroj, moze czail sie strach bo kilka wizyt w szpitalu zaliczylam, ale teraz mysle ze jestem na otatniej prostej i moze samopoczucie lepsze. W piatek mam wizyte na ustalenie terminu cesarki... nie moge sie doczekac hehe cale 2 dni.:-D

super :) juz bedziesz wiedziała kiedy zobaczyć dzidzie :) ja dziś też sie dowiem czy przypadkiem nie wygląda jednym okiem na zewnątrz :-)

super apartamentowiec :) i nie masz sie czego wstydzić :tak:

chyba mało której podoba sie własny brzuszek mnie mój też się nie podoba, ale przeciez go nie odczepie :-) właszcza jak teraz cały jest w rozstępach kropkach i bąbelkach :( ale to i tak najfajniejszy wantuch :-)

a twój jest taki fajny i kształtny :-)
Dzieki :))
No apartamentowiec to wlasciwe slowo :-D:-D:-D A Viktor mi po pietrach biega!!

Powodzenia Ironia!!

reklama