reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Szkoda, że mnie nie było w weekend, wesoło tu miałyście ;-)
Co do wieku i spoważnienia, czy jak to tam ująć, to moja mama jakiś rok temu powiedziała: "Dziecko, spójrz w swój pesel", na co mój K. stwierdził, że pesel kłamie - i tego się trzymamy - to nasze motto ;-) Mamy taką fajną fotkę na placu zabaw - K. powiększył, dał obok napis "pesel kłamie" i dał mi na urodziny :-D Wisi nad biurkiem ;-)

Anapi, lasencja jesteś! :-)

reklama
jakie Wy macie śliczne brzuszki !!
za kazdym razem gdy tu zaglądam są coraz piękniejsze

az mi sie smutno robi jak pomyślę, że za chwilę trzeba będzie się z tym pożegnać

Anapi o jaki fajny brzusio, figurka ekstra. Zreszta juz widac ze po tej ciązy tez nie bedziesz miala problemow z powrtem do formy.
NAdzieja sliczniutki brzusio

Szkoda, że mnie nie było w weekend, wesoło tu miałyście ;-)
Co do wieku i spoważnienia, czy jak to tam ująć, to moja mama jakiś rok temu powiedziała: "Dziecko, spójrz w swój pesel", na co mój K. stwierdził, że pesel kłamie - i tego się trzymamy - to nasze motto ;-) Mamy taką fajną fotkę na placu zabaw - K. powiększył, dał obok napis "pesel kłamie" i dał mi na urodziny :-D Wisi nad biurkiem ;-)

Anapi, lasencja jesteś! :-)

człowiek ma tyle lat na ile się czuje,bardzo dobra postawa męża:-)

reklama
nadzieja - pięknościowa piłeczka!! Ja też taką chcę! :)

Anapi - no niezła laska z Ciebie... :) Fajne to porównanie brzuszka :) Zgadzam się z dziewczynami, że myslę, że do wagi sprzed ciąży i figury zresztą też wrócisz bez problemów :)

ja-zołza - no ja się zgadzam, że pesel kłamie. zresztą, ponoć same mi dałyście 17 lat :rofl2: