Aestima ja większość dnia spędzam w pozycji półsiedzącej, ja jestem przekonana, że to jest pieczenie jakiegoś mięśnia, który daje znać, że jest już zmęczony. Jak jeszcze pracowałam miałam to samo na łopatce od siedzenie przy kompie. Ja się tym kompletnie nie przejmuję choć uczucie jest faktycznie męczące i nieprzyjemne. I nie martw się proszę na zapas :-)
reklama
Uwielbiam oglądać brzuszki! Wszystkie są takie piękne))
Kati, gratki z okazji 30-tki i jak Ty mało przytyłaś! Super!
Mój syneczek też czasem tak się przeciagnie, że zaboli, ale najgorszy problem mam ze skórą. W połowie drogi między biustem a pępkiem, na środku brzucha b. piecze (czasem a ż parzy) mnie skóra... nic tam nie widać, ale męczę się z tym i nic nie pomaga. To strasznie nieprzyjemne- jak dotykam b. boli i ubranie dodatkowo podrażnia. Nie wiem co to może być...
ja myślę że spoko... wszystko w nas jest porozciągane teraz albo pokopane i po prostu te nasze organizmy jakoś muszą dac znac że już nie mają siły.... taki mały bunt nam serwują
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No nie przesadzaj.....Forever... hmmm to jest taki naciek tłuszczyku nad pośladkami który się pięknie odznacza jak np. założysz gaciochy... na fotce którą dodałam ładnie go widać.. i modlę się by go więcej nie przybyło
Ironia, Silva - no to żeście mnie powaliły tą informatyzacją... Ja nie mam niestety sieci przez komórkę, ale wybadałam przy okazji wysiadywania przy glukozie, że w szpitalu sieć jest - a tak naprawdę kilka - ale zabezpieczona. No i trochę się boję mimo wszystko o mój sprzęt a raczej to co mam w środku. Dysk zapasowy swoją drogą ale nie byłby to najlepszy moment na zakup nowego czy naprawę starego laptopa.
Ostatnia edycja:
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
porobilam sobie dzisiaj zdjecia i sie przeraziłam jak je ogladałam, moj brzuch jest juz prawdziwym kolosem to juz mega wypasiona willa. Jak patrze w lustro to zdaje sobie sprawe ze jest duzy, ale na zdjeciach wydaje sie byc jeszcze wiekszy. Jeszcze tyle czasu zostało, a zsie boje jaki bedzie za pare tygodni
W kazdym razie waga prawie 65 kg, czyli 12 na plusie, a obwod 98, a wyglada tak:
W kazdym razie waga prawie 65 kg, czyli 12 na plusie, a obwod 98, a wyglada tak:
Załączniki