reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Aestima ja większość dnia spędzam w pozycji półsiedzącej, ja jestem przekonana, że to jest pieczenie jakiegoś mięśnia, który daje znać, że jest już zmęczony. Jak jeszcze pracowałam miałam to samo na łopatce od siedzenie przy kompie. Ja się tym kompletnie nie przejmuję choć uczucie jest faktycznie męczące i nieprzyjemne. I nie martw się proszę na zapas :-)

reklama
Dzięki Kuma, martwiłam się bo myslałam, ze może coś z tym moim naczyniakiem zaczyna się dziać, ale wygląda normalnie, więc pewnie jest tak jak mówisz:)

Uwielbiam oglądać brzuszki! Wszystkie są takie piękne:)))
Kati, gratki z okazji 30-tki i jak Ty mało przytyłaś! Super!
Mój syneczek też czasem tak się przeciagnie, że zaboli, ale najgorszy problem mam ze skórą. W połowie drogi między biustem a pępkiem, na środku brzucha b. piecze (czasem a ż parzy) mnie skóra... nic tam nie widać, ale męczę się z tym i nic nie pomaga. To strasznie nieprzyjemne- jak dotykam b. boli i ubranie dodatkowo podrażnia. Nie wiem co to może być...

ja myślę że spoko... wszystko w nas jest porozciągane teraz albo pokopane i po prostu te nasze organizmy jakoś muszą dac znac że już nie mają siły.... taki mały bunt nam serwują :D

Forever... hmmm to jest taki naciek tłuszczyku nad pośladkami który się pięknie odznacza jak np. założysz gaciochy... na fotce którą dodałam ładnie go widać.. i modlę się by go więcej nie przybyło:)
No nie przesadzaj.....:szok:
Ironia, Silva - no to żeście mnie powaliły tą informatyzacją... :shocked2:Ja nie mam niestety sieci przez komórkę, ale wybadałam przy okazji wysiadywania przy glukozie, że w szpitalu sieć jest - a tak naprawdę kilka - ale zabezpieczona. No i trochę się boję mimo wszystko o mój sprzęt a raczej to co mam w środku. Dysk zapasowy swoją drogą ale nie byłby to najlepszy moment na zakup nowego czy naprawę starego laptopa. :no:

Ostatnia edycja:
dzastina śliczny brzusio :-)

Aestima moja mama przytyła ze mną w całej ciaży 10 kg, więc ja i tak ją przegonie, ale dużo zależy od genów

Dzastina gdzie ty masz jakiś nawis na tyłku :eek: ładny brzunio, zgrabna nózia i cieszyć się tylko :-)

U mnie w szpitalu na pewno nie ma dostępu do neta, więc pozostaną krzyżówki i babskie gazetki na zabicie czasu :-(

aneczka jaki brzusio zgrabniutki, fajny moj to taki wileki ze juz po schodach cieżko mi wchodzic:baffled:
dzastina ja tam zadnego nacieku tłuszczu nie widze, a brzunio elegancki:tak:

reklama
porobilam sobie dzisiaj zdjecia i sie przeraziłam jak je ogladałam, moj brzuch jest juz prawdziwym kolosem to juz mega wypasiona willa. Jak patrze w lustro to zdaje sobie sprawe ze jest duzy, ale na zdjeciach wydaje sie byc jeszcze wiekszy. Jeszcze tyle czasu zostało, a zsie boje jaki bedzie za pare tygodni:szok:
W kazdym razie waga prawie 65 kg, czyli 12 na plusie, a obwod 98, a wyglada tak:

Załączniki

• 29 tydz.jpg
    29 tydz.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 29 tyd,.jpg
    29 tyd,.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 29 tyd..jpg
    29 tyd..jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 64