Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
chciałam tylko nieśmiało przypomnieć, że ja miałam 110 w pępku miesiąc temu
No ..... ale przytyłaś pewnie połowę tego co ja :-)
Nadzieja... śliczny Brzunio i wcale nie taki duży :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałam tylko nieśmiało przypomnieć, że ja miałam 110 w pępku miesiąc temu
He he, dzięki Dziewuszki za pocieszenie... To może się jeszcze jakaś z krzywymi cyckami znajdzie? ;-)
to brzuszek z 26 tygodnia, teraz jest go odrobinę więcej, zdjęcie raczej mało atrakcyjne ale co tam
no dobra, chciałyście to macie, zdjęcie sprzed 5 minut, a dziś zaczęłam 29 tydzień
Aneczka, fajny brzuszek Ja mam zdecydowanie większy, ale i zdecydowanie cięższy. Wejście po schodach w tą przyrośniętą dynią graniczy z cudem))
Moja Mama w młodości - co widziałam na zdjęciach - była laska no ale po pierwszym dziecku i z wiekiem coraz gorzej, pod drugim jeszcze bardziej a teraz to się kompletnie zapuściła moim zdaniem, ale dzięki Bogu do niektórych Jej Sióstr ( bo część jest całkiem całkiem ) sporo brakuje. Ja raczej w Babcię jestem - Mamę Ojca - niezbyt wysoka i raczej zwarta na starość.forever nie wiem dlaczego ubzuralam sobie, ze budowe masz po Mamie. Ja w odroznieniu Od Ciebie chcialabym miec geny mojej. Laska z niej nieprzecietna mimo skonczonych 50 lat.
a tak wogóle to mam do Was pytanie.
kilka dni temu niektore ruchy mojej malutkiej zaczeły być dla mnie dość nieprzyjemne a nawet bolesne. zwlaszcza kiedy wypycha swoje malenkie nóżki lub inne części ciała.
to takie bolesne uczucie rozciągania/ rozpychania od srodka.
czy zdarza Wam się czasem coś takiego?