agga ja uważam że masz duży brzuszek Po 30 tygodniu to bliźniakowy wystrzela tak że wygląda jakby żył własnym życiem. Większość z nas zawsze pisze że ma ogromny brzuch, bo de facto każdej już zaczyna ciążyć, ale wcale jakiś mega wypasiony być nie musi, a Ty dźwigasz swoje, więc życzyć tylko w miarę lekkiej końcówki. Ja z Zosią w ciąży miałam maleństwo zamiast brzuszka a dźwigałam na każdym etapie dużo więcej niż moje koleżanki, bo Zosia cały czas była o dwa-trzy tygodnie do przodu i przez to skurcz za skurczem, i lekko nie było, więc Agaa jeśli Ty dźwigasz taką dwójeczkę to pewnie lekko Ci nie jest.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Aaga, sliczny brzunio i wcale nie jest taki duży, wielkościowo chyba podobny do mojego a przeciez Ty masz dwa dzidziusie w środku :-)
traschka
Mama Marysi
Aaga wow, ale łądny brzuszek! mój chyba też taki duży ale ja nie noszę bliźniaków... hmm...)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
aga - ja jak najbardziej popieram moje koleżanki, masz piękny i zgrabniutki brzuszek tylko się cieszyć z takiego luksusowego apartamentu dla 2 osób ;-)
ehhh, byłam wczoraj u ginki, mam moją nową wagę więc i zdjęcie bebzolina z Olcią w środeczku pyknę No to Olcia - CHEEEESE
30w0d , moja wielka masa 67kg, masa małej już nie takiej małej 1450g Mój obwód bebeszka 101cm (WOW) więc jest szał, bo w ciągu około tygodnia urosłam 6cm !! Ale nadal mam talię
A oto mój podrośnięty z dnia na dzień brzusio
30w0d , moja wielka masa 67kg, masa małej już nie takiej małej 1450g Mój obwód bebeszka 101cm (WOW) więc jest szał, bo w ciągu około tygodnia urosłam 6cm !! Ale nadal mam talię
A oto mój podrośnięty z dnia na dzień brzusio
agatkaT
Fanka BB :)
super Doggi :-)
reklama
Ivona83
Fanka BB :)
Doggi - super brzusio, ja też ostatnio zauważyłam że brzuch mi rośnie etapami i w ostatnich dniach również mi niezle wybąblił. Wtedy również czułam takie ciągnięcie i skurcze, okazało się że to macica się rozciągała a teraz jest spokój i skurcze również przeszły :-), aż boje się zmierzyć sobie obwód brzucha ;-)