reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Hej dziewczęta !!

Po pierwsze doris WOW !! Masz zdecydowanie czym się chwalic ! Brzusio miód malina !!
aneczka brzusio marzenie, jaaaa pewnie sama mozesz sobie skarpetki zakładac !! I nie martw się jedne mają duże drugie mają małe... taka juz uroda mam :)

Po drugie... Na temat biustu ja się nie wypowiadam... walczę z moim i go nie ograniam... Mimo iż zatrzymał się na 75G to życie z nim nie jest lekkie i boje się co bedzie jak zacznę karmic... Cyce jak donice ooo !! Brodawki mi się powiekszyły tez i ich obwódka pocimniała, ale ogólnie bez większych zmian ;)

Po trzecie... Dziewczyny pojechałam na IP i akurat moja gin miała dyżur i zaraz przyszła do mnie na rozmówkę... zbadała mnie wypytała co jak gdzie i kiedy... wszystko jej powiedziałam... ona powiedziała, ze w srodku wszystko gra, wszystko pozamykane, szyjka ok 1,5cm wiec nie skraca się i chciała mnie zostawic na obserwacje na jeden dzien ale sie dogadałysmy ze jutro pojade zrobic wszystkie potrzebne badania i przede wszystkim cukier i sie stawie w jej gabinecie i jak cos małego tyciego jej sie nie spodoba to zaraz do szpitala, bo te skurcze NIE MOGĄ SIĘ POJAWIAC i omdlenia też, wiec warunkowo zostałam puszczona do domu... mam nadzieje, ze wyniki nie zanniepokoja jej ani ciut ciut bo wolę w domu byc i gnic przed komputerem czy tv niz gnic w szpitalu :(

reklama
Doggi, życzę Ci gnicia przed kompem - doskonale Cię rozumiem! :-) Ale dobrze, że poszłaś z tym do lekarza. I że ogarniesz jutro badania. Zaciskam kciukasy, żeby wszystko wyszło w porządku i żeby dolegliwości nie wróciły!

Rany dziewczyny jak ja wam zazdroszczę:-( Ja z mojego zgrabnego E rozrosłam się na wielkie G i to takie przyciasne:zawstydzona/y: To mój największy dramat jeśli chodzi o wygląd, bo to właśnie wielkie cyce sprawiają, że czuję się ogromna. Brzuch jak brzuch, w ciąży jestem więc wiadomo, że jest duży:) Ale biust jest naprawdę obrzydliwie ogromny, obwód w biuście jest tak ogromny, że bluzki ciążowe musiałabym zamawiać chyba na xxl, a z tego wystaja mi chude rączki.... naprawdę fatalnie się przez to czuję:-:)-:)-(

doggi dobrze, że pojechałaś na IP i super, że trafiłaś na swoją lekarkę. Zrób badania i trzymam kciuki, żebyś jednak poczekała do rozwiązania w domku!

Włosów nie mam, kreska jest ale słabo widoczna, podobno u brunetek i osób z ciemną karnacją widać mocniej a u blondynek słabo.
Ja mam meszek, ale kreski zero a mam raczej ciemne włosy :eek:
Aneczka1526 - Ty widzę z tych mniejszobrzuszkowych jak ja, ale i mniej przybranych na wadze, a ja niestety nie :-(
Odnośnie cyckowego tematu to brzuch jak Cię mogę ale ta mleczarnia.... :szok::zawstydzona/y:... I ciemniejszymi brodawkami, sutkami i granatowymi żyłami.... :eek::sorry:

Ostatnia edycja:
a ja nie mam powiększonych sutków ani ciemniejszych brodawek :confused: jedyny objaw to ciemniejsze żyły i ciemna plama (jakby opalona) na jednej piersi. Śmiesznie to wygląda ;)

NO tak, teraz kiedy zobaczyłam brzuch Aneczki to już wiem dlaczego wszyscy mówią, że mój synuś to kawał chłopa :baffled:

Doris Twój brzuszek to jak kopia mojego autentycznie!!Aż poszłam popatrzeć na swój do lusterka i wydaje się taki sam:) Co do ciemnej kreski to u mnie nie ma teorii.Z Igorem miałam bardzo ciemną krechę i włosy na brzuchu a z Gracją mam jaśniutką krechę prawie nie widoczną(za to włochy są:p)
Co do biustu to u mnie w dalszym ciągu małe B.W trakcie karmienia urośnie do dużego B ale w trakcie mojego zrzucania kg spadnie do A.Taki mój urok :-(

aneczka brzuch maleńki ale chociaż nie masz problemów z zawiązaniem butów czy założeniem skarpetek...:zawstydzona/y:

reklama
aneczka brzuch maleńki ale chociaż nie masz problemów z zawiązaniem butów czy założeniem skarpetek...:zawstydzona/y:
z tym faktycznie jeszcze sobie radzę, ale co do butów to zrobiłam się leniwa i noszę przy sobie łyżkę, no i nie gniotę tak małej i tak jej pewnie ciasno, w sumie z takim brzuszkiem jest jeszcze całkiem wygodnie, ale jeśli lekarz mi powie, że coś mało mnie przybywa to pewnie zacznę się martwić :( zobaczymy, do wizyty ok. 2 tygodni