reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Aneczka, fajny brzuszek:) Ja mam zdecydowanie większy, ale i zdecydowanie cięższy. Wejście po schodach w tą przyrośniętą dynią graniczy z cudem;)))

A ja z nieco innej beczki - gały mi wychodzą na wierzch, kiedy czytam, jakie macie rozmiary staników - piersi E/F i rosną?!?! :szok:
Mi z małego B skoczyło do małego C i stoi. A na dodatek, wczoraj zauważyłam znaczną różnicę między jedną a drugą piersią. Tzn. zawsze lewa była trochę większa, ale teraz różnica się zwiększyła - mężowi to nie przeszkadza, ale ja się czuję... dziwnie... :eek:

zołza ja też B, i nic nie drgnęło w górę (a przyznam że bardzo na to liczyłam :)), mam nadzieję że podczas karmienia się trochę zwiększy bo ja przestanę karmić i to co mam miałoby się zmniejszyć to już by chyba całkiem znikło... :(

Zołza, ja też niewielki postęp w cyckach mam:) Miałam klasyczne B. W pierwszych 4 miesiącach urosło do C i ani drgnie:) Tylko żyłki coraz bardziej widoczne:)

hmmm, no mi piersi urosły ale stanika nie zmieniłam, wprawdzie zrobił się za ciasny ale jakoś nie mogę się wybrać do sklepu, zapinam go trochę luźniej i jeszcze idzie wytrzymać, ale czuję, że niedługo nie będę miała wyjścia bo i tak taki do karmienia by się przydał

Ja też się podpisuję pod tymi, które liczyły na przyrost biustu ;) Coś tam się niby ruszyło o 1 rozmiar, ale żeby jakoś potężnie to nieeeeee ;) Za to waga, ale w 25 tygodniu podskoczyła w sumie o 5,8 kg...nie mam wagi w domu i dobrze mi z tym hehe Moja ginka prorokuje mi 10 kg na plus do końca ciąży, choć ja sie obawiam, że będzie więcej. No i zarówno ginka jak i lekarz, który robi mi usg twierdzą, że synuś spory...dają mi o tydzień do przodu

No to ja też należę do ciążowych bezcyców... nic nie podrosły jedynie co to zrobiły się pełniejsze i mega wielkie sutki! Szok!
A zapytam... jak wyglądaja wasze brodawki?? są mocno ciemne? bo moje mają aż przebarwienia... dziwnie tak jakoś!! za przeproszeniem wyglądają jakby były brudne... więc ja je szoruje co wieczór a i tak są bardzo ciemne.. nie wiem o co kaman... to tak ma być??? Bo inaczej se naskórek zjade:):):)

He he, dzięki Dziewuszki za pocieszenie... To może się jeszcze jakaś z krzywymi cyckami znajdzie? ;-)

Dżastina, daj spokój brodawkom! Moje też się mieniły - mocno nie ściemniały, ale tak jakby otoczka się rozlała - zwłaszcza w tej większej piersi, co dodatkowo uwydatnia różnicę między nimi :baffled:
No ale grunt, że są, nie będę już narzekała ;-)

reklama
To normalne, ze brodawki sutkowe ciemnieja (moze sa lepiej ukrwione?) w ciazy. Moje piersi urosly troche (wiecej niz w pierwszej ciazy), ale kolosy to nie sa (ale to dobrze,bo nie mam ochoty na worki pozniej).