Doggi, koniecznie sprawdź poziom cukru, mną tak trzepało o podłogę i miałam zaćmienia jak się okazało spowodowane podniesionym poziomem cukru. Odkąd jestem na diecie cukrzycowej te objawy ustąpiły i nawet ciśnienie się unormowało. A jak u Ciebie z porami posiłków? Jesz regularnie? U mnie wystarczyło, że unormowałam godziny jedzenia i cukier ładnie spada, chociaż pozwalam sobie od czasu do czasu na herbatnika
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Silva, Zołza DZIĘKUJĘ!!!!!
Włosów nie mam, kreska jest ale słabo widoczna, podobno u brunetek i osób z ciemną karnacją widać mocniej a u blondynek słabo.
Włosów nie mam, kreska jest ale słabo widoczna, podobno u brunetek i osób z ciemną karnacją widać mocniej a u blondynek słabo.
traschka
Mama Marysi
Doris kochana, brzuszek świetny i ty się tak martwisz swoją wagą? Naprawdę super wyglądasz!! )
aneczka1526
Fanka BB :)
to brzuszek z 26 tygodnia, teraz jest go odrobinę więcej, zdjęcie raczej mało atrakcyjne ale co tam
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doris - piękny zgrabniutki brzuszek
Aneczka - również cudo, a jaki masz malutki jak na ten 26 tydzień w porównaniu do mojego
Aneczka - również cudo, a jaki masz malutki jak na ten 26 tydzień w porównaniu do mojego