reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Doggi, koniecznie sprawdź poziom cukru, mną tak trzepało o podłogę i miałam zaćmienia jak się okazało spowodowane podniesionym poziomem cukru. Odkąd jestem na diecie cukrzycowej te objawy ustąpiły i nawet ciśnienie się unormowało. A jak u Ciebie z porami posiłków? Jesz regularnie? U mnie wystarczyło, że unormowałam godziny jedzenia i cukier ładnie spada, chociaż pozwalam sobie od czasu do czasu na herbatnika ;)

reklama
Postanowiłam wykonać kolejną fotkę...tym razem koniec 29 tc
2a.jpg1a.jpg

Doris, pokaźny brzucholek :-D Ale ładniutki - czy Ty nie masz czarnej kresy ani włosków na brzuszku? Czy to światło tak działa? Bo ja na mój nie mogę patrzeć...

Silva, Zołza DZIĘKUJĘ!!!!!
Włosów nie mam, kreska jest ale słabo widoczna, podobno u brunetek i osób z ciemną karnacją widać mocniej a u blondynek słabo.

Doris, mój brzuchalek tez taki pokaźny :D i słabiutka kreseczka, ledwie widoczna. Może zmolestuję męża, żeby kolejną fotkę cyknął :D

reklama