reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Doggi ja bym nie czekała do piątku, zawsze możesz jechać z meżem na izbę przyjeć, zeby sprawdzili czy wszystko ok po to tam są.
Dziewczyny mają rację

reklama
Doggi nam też mowiła położna teraz w razie nagłego i bardzo bolesnego skurczu od razu jechać na IP. Lepiej sprawdzić i być pewnym, że wszystko w porządku...

cinamon jakie spore mieszkanko dla córci..

mollekuqe o, proszę kolejny ładny brzuszek

kati83 bardzo zgrabny i nieduży brzuszek

Doggi oooo i kolejny śliczny domek dla dzidziusia.

Anapi jaki zgrabniutki i malutki brzuszek masz, hoo, całą jeszcze taka drobina

w ogóle to wszystkie brzucholki fajne, a każdy inny...

molleque, doggi, kati, anapi - suuuuper brzuchy:)

Anapi - widzę sporą różnicę od ostatniej fotki, fajnie fajnie:)
Kati - rewelacyjna tunika!!!

Molleque, Kati, Doggi, Anapi prześliczne te Wasze brzuszki dziewczyny, wszystkie razem i każdy z osobna :) taki urok bije od tych zdjęć! to naprawdę jest magiczny czas :) może i ja się wreszcie odważę ;)

Doggi ja też popieram dziewczyny i proponuję wybrać się na IP... myślę, że takie przeboje lepiej sprawdzić, to pewnie nic poważnego, ale lepiej dmuchać na zimne!

Dzięki dziewczyny, chyba tak zrobię i pojadę na IP, bo przed chwilą znów miałam jeden duży bolesny skurcz... Mimo, że czuje że mała fika, to coś się musi dziac, ze mnie tak boli codziennie :/ więc tak jak mówicie, lepiej dmuchac na zimne !!

Dzięki dziewczyny, chyba tak zrobię i pojadę na IP, bo przed chwilą znów miałam jeden duży bolesny skurcz... Mimo, że czuje że mała fika, to coś się musi dziac, ze mnie tak boli codziennie :/ więc tak jak mówicie, lepiej dmuchac na zimne !!

Mądra Dziewczynka :-) Kciukasy, żeby to nie było nic poważnego - ale lepiej sprawdzić.

Jak tylko mąż wróci z uczelni (idzie raz na 2 tyg a jak już idzie to wybiera zły moment :p ) pojedziemy przeszpiegowac Olkę w brzuchu... :)

reklama