reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
a ile kg wam przybyło? ja mam dziś plus 1 kg od początku ciąży i nie wiem czy to dużo czy mało.
szczęściara:-)ja już mam 3 na koncie:-(
tusenfryd18
Fanka BB :)
ironia tu cos fajnego znalazłam
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
traschka
Mama Marysi
Ironia, ja nie mam wagi w domu. To urządzenie to jedno z moich najwięjkszych wrogów, heeh Ale z ważenia na wizytach wychodzi, że przytyłam jakieś 1,5 kg. Ogólnie po ubaniach widzę, że nogi i ręce chudną (pewnie przez te wymioty) a brzuch rośnie bardzo...
jol, traschka - ja sie boje bo nie moge przytyc wiecej niz 10 kg wiec musze sie pilnowac ale za to widze ze jem połowe tego co kiedys....no chyba ze cos mi baardzo spasuje np teraz jem 7 kanapeczke weki z serkiem fromage warzywnym
traschka
Mama Marysi
Ironia, doskonale cię rozumiem. Ja mam problemy z kregosłupem i miesiąc temu chodziłam na rehabilitacje, bo w ciąży oczywiście żadne leki nie wchodziły w grę. I rehabilitant powiedział, że jak przytyję więcej niż 10 kg to mogę nie wstać... więc jedziemy na tym samym wózku. Na razie jest nieźle, apetytu specjalnego nie mam. Oby tak dalej.
ja przytylam 1 kg no moze dwa ;-)
ale brzuch rosnie mi na maxa szybko... w 1 ciazy porownujac polowe go mialam Wieczorem wstawie jakas fote.
Tez jadam polowe tego co zawsze, ale za to co 3-4 godziny musze cos przegrysc bo rece zaraz mi sie trzesa i mam uczucie mdlosci... poprostu musze.
ale brzuch rosnie mi na maxa szybko... w 1 ciazy porownujac polowe go mialam Wieczorem wstawie jakas fote.
Tez jadam polowe tego co zawsze, ale za to co 3-4 godziny musze cos przegrysc bo rece zaraz mi sie trzesa i mam uczucie mdlosci... poprostu musze.
reklama