reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ja też na całym ciele, na twarzy też mam ale takie mniejsze i troszke jasniejsze wyglądaja bardziej jak piegi, wszyscy są zachwyceni i mówią że moje piprzory dodają mi uroku i ich zazdroszczą, ale jakby miały tyle co ja zmieniłyby zdanie :p Wszystko w granicach rozsądku :p

reklama
Właśnie, co jakiś czas do dermatologa trzeba chodzić na oględziny. Te wypukłe - niektóre nawet bardzo - to sobie usunęła, ze 4 były m.in. w pachwinie zaczepiał się o majtki :wściekła/y:. No i z opalaniem trzeba uważać - duży filtr a i tak na czerwono. Plus ciemne pieprzyki prześwitujące spod białych letnich spodni wyglądają jakby się w brudnych chodziło.... :baffled: Mam taki jeden na udzie z przodu.:zawstydzona/y:

Ja miałam taki co mi o stanik haczył i musiałam usunąc tez bo niebezpiecznie było... A jeden mam taki na plecach, że jest sobie płaski płaski płaski, potem mu coś odwali i robi się wielki wielki wielki, ODPADA (!!) i znów jest sobie płaski... Ale byłam z nim u lekarza i powiedział, ze nim sie nie musze martwic, ze on jest taki kapryśny ale nie niebezpieczny :p Ale pociesza mnie to, że nie jestem jedyna taka w rodzinie bo moja młodsza siostra też jest cała znakowana ;) Ale tylko my dwie :)

Ja mam na plecach jednego wielkiego odstajacego pieprza. Z wygladu mi nie przeszkadza, ale ciagle sie boje ze moge go uszkodzic recznikiem przy wycieraniu sie. Wiec po ciazy pewnie udam sie do lekarza i usune go, no i musze sprawdzic reszte bo niektore "dziwnie" wygladaja.

Czy mi się wydaje, czy Wy (doggi i dubeltówka) macie nisko te brzuszki?
Mi się wydaje, że jest wysoko, może to zdjęcie tak dziwnie pokazuje. A jeśli jest nisko to źle?
Sama nie wiem:baffled:
Może tak lepiej widać
3164tba.jpg

Dubeltówka86 Chyba też masz nisko, ale czy to dobrze czy źle, nie mam pojęcia to wszystko chyba zależy od budowy ciała. Mi lekarka powiedziała, że taka moja uroda jest i tyle... Więc chyba nie ma się co martwic... Ale btw... ale szczuuupła jestes !!

reklama