reklama
]MIniaturki nie weszły, ale za to jest link ze zdjęciami
ooo udało się jak juz wczesniej napisałam 25w1g, +5kg jakby co te paski na moim brzuchu to od gumki od ledżinsów Wiem wiem jestem silnie popieprzona więc proszę nie śmiejcie się z moich pieprzyków (kompleks wooow)
ooo udało się jak juz wczesniej napisałam 25w1g, +5kg jakby co te paski na moim brzuchu to od gumki od ledżinsów Wiem wiem jestem silnie popieprzona więc proszę nie śmiejcie się z moich pieprzyków (kompleks wooow)
Ostatnia edycja:
dubeltówka, jak Cię zobaczyłam to się przeraziłam swoim brzuszkiem, że taki duży, ale Ty masz termin na koniec czerwca jakoś? Ja na 1-go, więc prawie miesiąc różnicy między nami. Trochę się uspokoiłamBrzuszek zgrabniutki, pewnie ruszy niedługo z kopyta tak jak mój, nawet nie wiem kiedy on tak urósł
Doggi brzuszek też masz zgrabniutki...ehhh dziewczyny, mi się wydaje, że ja wielką piłę już mam...
Doggi brzuszek też masz zgrabniutki...ehhh dziewczyny, mi się wydaje, że ja wielką piłę już mam...
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Tylko, że ja mam wrażenie, że jest ogromny:-)
Doggy bardzo zgrabniutki brzuszek i masz fajową koszulę;-)
Doggy bardzo zgrabniutki brzuszek i masz fajową koszulę;-)
Dubeltówka86 masz naprawde ładny brzuszek ! A to mi wszyscy dookoła mówią że mam przeogromny brzuch i że ŻADNA kobieta w mojej rodzinie takiego nie miała... CHoc moja mama ostatnio mówi "Ja taki jak ty to miałam w 6stym miesiącu" więc ja na to "To jesteśmy w domu, bo ja jestem w połowie 6stego miesiąca " i się zmieniło im
mrsmoon dziękuję ślicznie
mrsmoon dziękuję ślicznie
Śliczne brzuszki
Co do wagi, nie martwcie się spadnie na pewno. Ja po wyjściu ze szpitala (byłam 5 dni) ważyłam już 10kg mniej. Jakoś tak w ciągu 3-4 miesięcy waga wróciła do tej z przed ciąży. I mam nadzieję, że teraz też tak będzie
Dzisiaj się ważyłam i też jestem lekko załamana. Chociaż w ciąży z J. na tym samym etapie ważyłam 1,5 kg więcej. Z tym, że teraz nie chciałabym tyle przytyć, choć widzę że łatwo nie będzie, bo jak już wcześniej wspominałam niestety zaczęły mi puchnąć nogi
Co do wagi, nie martwcie się spadnie na pewno. Ja po wyjściu ze szpitala (byłam 5 dni) ważyłam już 10kg mniej. Jakoś tak w ciągu 3-4 miesięcy waga wróciła do tej z przed ciąży. I mam nadzieję, że teraz też tak będzie
Dzisiaj się ważyłam i też jestem lekko załamana. Chociaż w ciąży z J. na tym samym etapie ważyłam 1,5 kg więcej. Z tym, że teraz nie chciałabym tyle przytyć, choć widzę że łatwo nie będzie, bo jak już wcześniej wspominałam niestety zaczęły mi puchnąć nogi
Ja niestety przeokropnie puchnę!! Czasem nogi mam tak spuchnięte, że nie mogę ukucnąc zeby coś z podłogi zabrac, a czasem to one aż bolą i czuję jakby miały mi całe eksplodowac :/ Tylko, ja w sumie zawsze miałam problem z puchnięciem nóg, ale w ciąży oczywiście się to nasiliło :/ i lekarka mówiła, ze u mnie ta waga właśnie z opuchlizny i ... cycków które Pamela by mi teraz pozazdrościła
agatkaT
Fanka BB :)
Czy mi się wydaje, czy Wy (doggi i dubeltówka) macie nisko te brzuszki?
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mysia23 - a co znaczy, że masz fioła na punkcie brzucha ?
Dubeltówka86 - ja uważam, że wcale nie masz dużego brzuszka no i bardzo Ci z nim do twarzy
Doggi - nie przejmuj się, ja jestem też "popieprzona" tylko równomiernie na całym ciele no i w większe kropki
Dubeltówka86 - ja uważam, że wcale nie masz dużego brzuszka no i bardzo Ci z nim do twarzy
Doggi - nie przejmuj się, ja jestem też "popieprzona" tylko równomiernie na całym ciele no i w większe kropki