reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
]MIniaturki nie weszły, ale za to jest link ze zdjęciami :)

obraz001o.jpg

obraz002fk.jpg

obraz003n.jpg

ooo udało się :) jak juz wczesniej napisałam 25w1g, +5kg ;) jakby co te paski na moim brzuchu to od gumki od ledżinsów ;) Wiem wiem jestem silnie popieprzona więc proszę nie śmiejcie się z moich pieprzyków (kompleks wooow)

Ostatnia edycja:
dubeltówka, jak Cię zobaczyłam to się przeraziłam swoim brzuszkiem, że taki duży, ale Ty masz termin na koniec czerwca jakoś? Ja na 1-go, więc prawie miesiąc różnicy między nami. Trochę się uspokoiłam:tak:Brzuszek zgrabniutki, pewnie ruszy niedługo z kopyta tak jak mój, nawet nie wiem kiedy on tak urósł
Doggi brzuszek też masz zgrabniutki...ehhh dziewczyny, mi się wydaje, że ja wielką piłę już mam...

Dubeltówka86 masz naprawde ładny brzuszek ! A to mi wszyscy dookoła mówią że mam przeogromny brzuch i że ŻADNA kobieta w mojej rodzinie takiego nie miała... CHoc moja mama ostatnio mówi "Ja taki jak ty to miałam w 6stym miesiącu" więc ja na to "To jesteśmy w domu, bo ja jestem w połowie 6stego miesiąca :p" i się zmieniło im :p
mrsmoon dziękuję ślicznie

Śliczne brzuszki :)
Co do wagi, nie martwcie się spadnie na pewno. Ja po wyjściu ze szpitala (byłam 5 dni) ważyłam już 10kg mniej. Jakoś tak w ciągu 3-4 miesięcy waga wróciła do tej z przed ciąży. I mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)
Dzisiaj się ważyłam i też jestem lekko załamana. Chociaż w ciąży z J. na tym samym etapie ważyłam 1,5 kg więcej. Z tym, że teraz nie chciałabym tyle przytyć, choć widzę że łatwo nie będzie, bo jak już wcześniej wspominałam niestety zaczęły mi puchnąć nogi :(

Ja niestety przeokropnie puchnę!! Czasem nogi mam tak spuchnięte, że nie mogę ukucnąc zeby coś z podłogi zabrac, a czasem to one aż bolą i czuję jakby miały mi całe eksplodowac :/ Tylko, ja w sumie zawsze miałam problem z puchnięciem nóg, ale w ciąży oczywiście się to nasiliło :/ i lekarka mówiła, ze u mnie ta waga właśnie z opuchlizny i ... cycków :p które Pamela by mi teraz pozazdrościła :p

Ja na pewno mam nisko ale dlatego, że Ola leży w brzuszku jak w kołysce, w poprzek brzucha czasem tylko koziołkuje i zmienia pozycje, że kopie po żebrach ;)

reklama
Mysia23 - a co znaczy, że masz fioła na punkcie brzucha ?
Dubeltówka86 - ja uważam, że wcale nie masz dużego brzuszka no i bardzo Ci z nim do twarzy :happy2:
Doggi - nie przejmuj się, ja jestem też "popieprzona" tylko równomiernie na całym ciele no i w większe kropki :-p