reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Tusenfryd18 - no przesadziłaś... :szok:Ty chyba słońcy nie widziałaś... Bo ja taką z której w ciąży się potwór zrobił, którego łatwiej przeskoczyć niż obejść a i owszem....:tak:

reklama
Anapi - idź koniecznie z pieprzykiem, tylko mając na uwadze ceny usług wet, o których pisałaś na zwierzęcym wątku nie wiem czy szoku nie przeżyjesz, w Wawie to chyba 250 zł z badaniami histopatologicznymi. Przez dłuższy czas nie będziesz mogła tego miejsca moczyć - torebki foliowe mile widziane - i z uwagi również na gojenie lepiej jest zrobić zabieg zimą.

No ja mam nadzieje, ze uda mi sie na ubezpieczenie to zrobic. W koncu to nie kosmetyczne, tylko zdrowotne. Pojde do rodzinnego i powiem, ze mnie skora tam swedzi, a ostatnio sie podrapalam i krew mi leciala. Moja znajoma tak powiedziala i dostala skierowanie na usuniecie. Wiem ze coroczny przeglad pieprzykow (przez ginekologa?!) jest refundowany od 30 roku zycia, wiec mam jeszcze kilka lat na ta usluge.

Tusen gdzie ty jesteś słonica !!?? Bombastik fantastik !! Ale wiesz, mam tak samo... Czuję się ogromna, paskudna i nie mam ochoty patrzec w lustro bo mi sie wydaje ze się robie jeden wielki baleron... I jak spotykam znajomych (im się nie chwalę oczywiście moją depresją związaną z wyglądem) to mi mówią, że mam szczęscie bo tyje tylko w brzuszku i cyckach a nigdzie nie ruszylam z miejsca... Ja oczywiście widzę coś zupełnie innego !! !! !!

No proszę jakie łądne brzusie nam sie pojawiły znowu..superaśne...

Mysia23 - a co znaczy, że masz fioła na punkcie brzucha ?
To znaczy, ze ja zawsze muszę mieć płaski, umięśniony :-):-D codziennie ćwiczonka na wzmocnienie mięśni i 2xtyg.aerobik...poprostu nic mnie tak nie denerwuje jak fałdki na brzuchu - moim oczywiscie..

Anapi - wiesz, pewnie w PL jakbym się uparła, to też bym zrobiła na ubezpiecznienie, ale nakład sił na chodzenie za tym byłby nieadekwatny no i pewnie bym sobie ani terminu nie mogła wybrać ani lekarza. Sprawdza się zasada, że trzeba mieć zdrowie, żeby się leczyć państwowo.
Doggi - ja mam to samo - pytają gdzie te + 9 kg
Mysia23 - ale mam nadzieję, że teraz sobie odpuściłaś...:-p

Ostatnia edycja:
tusen spodziewałam się nie wiadomo czego a tu normalny okrąglutki i naprawdę zgrabny brzuszek! Ale rozumiem co czujesz, bo ja czuję sie podobnie. Mam wrażenie, że jestem przeogromna i ciężka a wszyscy mi mówią, że świetnie wyglądam... tyle, że ja zupełnie tego nie czuję. Myślę, że wszystkie przesadzamy:)

no to Dziewczyny macie słonice w ciąży!

26 tydzień. Po zjedzeniu mega pysznego duuużego kebaba :-):zawstydzona/y:

DSC00729.jpgDSC00730.jpg

kitowa jakość bo tel... i trochę z bliska bo nie miał mi kto fotki zrobić... ;-)
pencil.png

agatka no konkretny brzuszek, a Twoj pepek jest niesamowity, taki wklesly pozostal. Slonicy to ja tam jednak nie widze :-D

reklama