traschka
Mama Marysi
Anapi gratuluję pieknego brzuszka! Jest duży ale baaaardzo kształtny i okrąglutki. Śliczny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal sie koniecznie to bedziemy porownywac ;-)Anapi mam taki sam brzuchol!!!
Śliczny!!!
Jak mi się uda to pochwale się i moim bebzonkiem ;-)
Antar ja dziś spotkałam kumpele z podstawówki, urodziła miesiąc temu synka i wcale nie widać, ze w ciązy była, wręcz wygląda na "zabiedzona", no ale nie o tym pyta mnie "no a ty kiedy rodzisz?" a ja "ze pod koniec czerwca", a ona do mnie "rany i taki brzuch juz masz"..... i niby ciesze się, ze widać, że w ciąży jestem, ale załamałam się przy tym - bo faktycznie u mnie tylko ten brzuch rośnie i poźniej to on mi zostanie - a ja na punkcie brzucha mam fiołaAnapi rozumiem że spodziewacie się czworaczków? Twój brzuszek jest ogromny, aż oczy przetarłam,no jak Boga kocham ja miałam taki z Zosią w 34/35 tygodniu. Zazdroszczę Ci naprawdę bo ja jestem z tych co w ciąży chciałyby nosić przed sobą taki konkretBardzo zgrabnie !!!