reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
kati83 no troche przystopowal ostatnio po chorobie, ale jak dla mnie ten brzuszek juz wystraczajaco wyrosniety jest.
antar az taki wielki nie jest, hehe. Ale czasem juz mi ciezko wiec boje sie co bedzie za dwa miesiaca. Ty sie ciesz poki mozesz, przynajmniej kregoslup Cie nie boli. :-D

Anapi ładniutki okrąglutki brzucholek, i taki spory, ale tobie nic nie ubyło, zgrabniutka jak sie patrzy

Anapi rozumiem że spodziewacie się czworaczków?:) Twój brzuszek jest ogromny, aż oczy przetarłam,no jak Boga kocham ja miałam taki z Zosią w 34/35 tygodniu. Zazdroszczę Ci naprawdę bo ja jestem z tych co w ciąży chciałyby nosić przed sobą taki konkret:)Bardzo zgrabnie !!!
Antar ja dziś spotkałam kumpele z podstawówki, urodziła miesiąc temu synka i wcale nie widać, ze w ciązy była, wręcz wygląda na "zabiedzona", no ale nie o tym :-D pyta mnie "no a ty kiedy rodzisz?" a ja "ze pod koniec czerwca", a ona do mnie "rany i taki brzuch juz masz"..... i niby ciesze się, ze widać, że w ciąży jestem, ale załamałam się przy tym - bo faktycznie u mnie tylko ten brzuch rośnie i poźniej to on mi zostanie - a ja na punkcie brzucha mam fioła

U mnie + 6kg i 100 w obwodzie;-)no i focia:-)
10zts11.jpg

reklama