reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

040320111160.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

To moj balonik :)

reklama
Anapi no baardzo kształtny ten balonik:tak:.
Nutria kg faktycznie poszły w brzuszek, no i jeszcze troche w cyce:-D

Anapi rozumiem że spodziewacie się czworaczków?:) Twój brzuszek jest ogromny, aż oczy przetarłam,no jak Boga kocham ja miałam taki z Zosią w 34/35 tygodniu. Zazdroszczę Ci naprawdę bo ja jestem z tych co w ciąży chciałyby nosić przed sobą taki konkret:)Bardzo zgrabnie !!!

hehe macie znacznie wieksze brzuszki od mojego :) a u mnie na wadze dzis plus 10 :(((( nie moge sie doczekać kiedy załozymy watek odchudzania po ciązy :-)

Ja mam mniejszy, ale ostatnio widzę jak rośnie w oczach :szok: U mnie + 9 i mam nadzieję, że nie będzie konieczności zakładania takiego wątku :tak:Dzieciaki i latanie wokół nich z nas wszystko wyciągnie. :-)

reklama